tiistai 2. joulukuuta 2014

Ablecaw14 week 12 - pretty in pink

Tulipa lakattua oikein hyvänmielen kynnet. Nämä ovat niin söpöt, että väkisinkin hymyilyttää aina vilkaistessa. Muutenkin mielestäni vaaleanpunainen sopii tosi hyvin lyhyille kynsille. Harvoin tulee lakattua pitkiä kynsiä pinkillä tai vaaleanpunaisella, koska ainakin minun silmääni saattaa helposti tulla liian barbimainen vaikutelma. Tykkään vaaleanpunaisesta tosi paljon, mutta jotenkin sitä eksyy kynsilleni aika harvoin. Odotan yhä sitä hetkeä kun joskus saan käsiini OPI:n Mod About Youn. Se on unelmieni täydellinen THE vaaleanpunainen. Siihen asti pitänee selvitä tämän Chick From Ears to Tailin kanssa. 


Chick From Ears to Tailia on peukalossa ja nimettömässä neljä kerrosta. Paremman aluslakan kanssa tämä levittyy tasaisemmin ja silloin kolme kerrosta riittää oikein mainiosti. Ryhdyin taas käyttämään Nail Envyä, jotta saisin kynteni kasaan. Se on muuten loistava hoitolakka, mutta kuivuu jotenkin tosi tahmeaksi ja värilakkaa on vaikea saada levittymään sen päällä nätisti. Etusormessa ja pikkurillissä on kolme kerrosta Golden Rose Holiday-kokoelman hattaramaista 63:sta. Keskisormessa puolestaan on kolme kerrosta Gina Tricotin valkoista. 


Peukalon ja nimettömän leimat ovat MoYoun Pro Collection XL laatasta 11 Dependin 223:lla. Näihin lakkauksiin olisi sopinut paljon paremmin valkoiset leimat, mutta minä yhä vain odottelen valkoista Konadiani saapuvaksi :D Keskisormen hedelmäfimot kiinnitin Mavalan Incolorella ja HK Girlillä. Oli tosi mukavaa päästä käyttämään fimoja pitkästä aikaa. Ne onnistuvat aina piristämään lakkauksen kuin lakkauksen. Sivistäkäähän muuten minua, mikä on tuon hedelmän nimi, jota nuo fimot esittävät? En millään saa sitä mieleeni! 


12 kommenttia: