maanantai 29. joulukuuta 2014

Ablecaw14 week16 - gold

Viimeistä viikkoa viedään sekä ablecawessa että vuodessa 2014! Nyt osasin lukea haastetta ihan oikein ja sain tehtyä "gold or silver"-haasteeseen kultaiset kynnet, enkä mustavalkoiset niinkuin edellisessä postauksessa :'D En halunnut tehdä mitään överikultaisia lakkauksia, joten päädyin aina yhtä toimivaan ja tyylikkääseen ratkaisuun, eli yhdistämään mustan ja kultaisen. Kynsiurani alkupäässä vierastin kultaista kovasti, enkä kyllä vieläkään pidä siitä koruissa, sisustuksessa, asusteissa tai missään. Mutta kynsillä se menee :) Näistä tuli mielestäni tosi makeat, vaikka yksinkertaiset ovatkin. 


Musta lakka on luottoyksilöni, eli China Glazen Liquid Leather. Sitä on kynsillä kaksi kerrosta. Kultainen lakka on Gina Tricotin Luxurious, jota sitäkin levitin kaksi kerrosta. Tämä on muuten kolmas kerta tässä kuussa kun käytän nimenomaista lakkaa, hupshups. Mutta miksipäs ei, kun sitä kerran saa yhdisteltyä kivasti vaikka mihin. Kultainen glitter on Gina Tricotin Rose Glitter, jota sitäkin on nähty täällä blogissa lähiaikoina. Puolustaudun sillä, että minulla oli vain rajallinen määrä tilaa ottaa kynsilakkoja mukaan joululomalle tänne Kotkaan! :D


Olisin viihtynyt näissä lakkauksissa pidempäänkin, mutta ilmeisesti joululomailin jotenkin aggressiivisesti kun kynsien kärjet rupesivat irvistämään jo seuraavana päivänä! En malta odottaa että pääsen takaisin Tampereelle kaikkien kynsihärpäkkeideni luo. Tekisi mieli lakata juuri niillä lakoilla tai koristella niillä välineillä, mitä minulla ei ole täällä mukana! 

8 kommenttia: