maanantai 8. joulukuuta 2014

Öljystrasseja

Sain Born Pretty Storelta kaikkea pientä kivaa testiin. Näissä lakkauksissa käytin paketista paljastuneita tuollaisia väriävaihtavia strasseja ja ohutkärkistä sivellintä. Näistä tuli mielestäni ihan mielettömän kivat lakkaukset! Tosi vivekamaiset. Nämä strassit mätsäävät tosi hyvin molempiin käyttämiini lakkoihin. Ensi kerralla aion ehdottomasti kokeilla mustan lakan päällä. Olin katsellut tällaisia vastaavanlaisia ikäänkuin öljyn värisiä strasseja muissakin nettikaupoissa, joten oli tosi mukavaa saada näitä testiin kuluttamatta tiukassa olevia opiskeluvarojani. Ja niinkuin kuvista näkyy, koristeet eivät olleet moksiskaan päällyslakasta, eivät sumentuneet tai sulaneet yhtään.


Jokaisella kynnellä lakkaa on kaksi kerrosta. Etusormen ja pikkurillin lakka on China Glazen Liquid Leather ja muut kynnet on lakattu Dependin 223:lla. Molemmat ovat oikein helppokäyttöisiä lakkoja, joskin Dependin kanssa pitää hieman varoa raidoittumista, mutta se nyt on ongelmana kaikkien metallilakkojen kanssa. Peukalon ja nimettömän raidat on myöskin tehty Liquid Leatherilla käyttäen hyväksi toisiksi pitkäsutisinta sivellintä saamastani sivellinsetistä. Valitsin tuollaisen setin testattavaksi, koska minulla ei ollut kunnollisia kynsisiveltimiä entuudestaan. Jos tässä nyt sitten uskaltautuisi kokeilemaan jotain haastavampiakin käsinmaalauksia kuin suoria viivoja ;)


Pahoittelut muuten kuvien kökköydestä. Täällä on ollut viimeiset pari päivää niin piemeää, että keskipäivälläkin on pakko pitää kaikkia valoja päällä. Tulisi edes lunta! Olen myös auttamattomasti jäljessä julkaisuaikataulustani. Yleensä minulla on varastossa viikon postaukset, mutta nyt mennään niin reaaliajassa kuin olla ja voi. Varsinkin joulukuun loppupuolella ja tammikuun alussa postauksia saattaa tulla hyvin epäsäännöllisesti ja harvakseltaan, koska lähden lomailemaan Kotkaan ja kaikki kynsilakathan ovat tietenkin täällä Tampereella. Ablecawen aion kuitenkin suorittaa kunniallisesti loppuun! :D Tuossa alla olisi vielä kuva käytetyistä kynsikamoista ja alennuskuponki Born Pretty Storelle. Koodilla VZL91 saa siis 10% alennusta tilauksesta :)


Ps. Postauksen linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä hyödy teidän klikkailuistanne mitenkään.

8 kommenttia:

 1. Nuo öljystrassit on kyllä makeita...

  VastaaPoista
 2. Strasseja oon nähny muuallakin, näyttää tosi mielenkiintoisilta. Tosin mulla löytyy vaikka minkä näköstä ja kokosta strassia, että tuskin haluan niitä enempää hamstrata! :D

  Mutta kauniiit lakkaukset oot tehny! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   On mullakin vaikka minkälainen kokoelma strasseja, mutta voiko niitä muka olla naisella liikaa? ;)

   Poista
 3. Ihanat lakkaukset, ja hienot nuo strassit, pitäisi varmaan hommata itsellekin tuollaisia! :)

  VastaaPoista
 4. Onpa nättimykset lakkaukset, tykkään ^.^
  Mie joskus ystävältä otin samaisia strasseja kynsiin ja olihan ne vaan nätit! Harmi kun kuvista ei näy niiden oikea upeus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne :) Ja tosiaan, noita oli kyllä vaikea saada kuvattua!

   Poista