torstai 27. marraskuuta 2014

Ablecaw14 week 11 - winter wonderland

Pikkurillin kynsi meni ja katkaisi itsensä. Kipeästi. Eli lyhyillä mennään. Toisaalta kynteni olivatkin olleet aika kamalassa kunnossa, että jo oli aikakin lyhentää. Melkein kaikissa oikean käden kynsissä oli liuskottumia ja kaikki kynteni ovat jotakuinkin neonoranssit väriltään. En tiedä miksi ne nyt yhtäkkiä räjähtivät käsiin, syön edelleen samoja vitamiineja ja käytän samoja aluslakkoja. Mutta jos ne vaikka lähtisivät tästä elpymään. Onneksi lyhyillekin kynsille saa tehtyä ihan nättejä lakkauksia :)


Tämä winter wonderland -haaste ei olisi ollut niin vaikea, jos en olisi viime aikoina tehnyt niin monia talvisia skittlettejä ja käyttänyt kaikkia "talvilakkojani"! Piti siis keksiä jotain ihan muuta. Lakkasin nysilleni kaksi kerrosta Ginan Tricotin valkoista ja elelin tyytyväisenä kokonaisen vuorokauden pelkästään niillä. Ensimmäinen kerta elämässäni kokovalkoisilla kynsillä. Seuraavana päivänä leimasin tällaisia talvisen näköisiä kukkakuvioita päälle, jälleen numerottomasta feikki-Konadista. Leimalakkoina käytin Dependin 223:sta ja Kikon Mirror 623:sta. Olen nyt ihan innostunut monivärileimaamisesta! 


Pidän näistä lakkauksista, vaikka ne ovatkin varsin simppelit. Ihan erilaiset kuin minulla yleensä. Minulta muuten loppui HK Girl kesken leikin, piti tilata uusi pullo lakkaamisen lomassa :'D En ymmärrä miten minulta on voinut mennä ohi, että se oli oikeasti niin lopussa! Mutta onneksi Cesars Shop toimittaa paketit ihan parissa päivässä, niin ei pitäisi päästä syntymään monen päivän lakkaustaukoa :)

12 kommenttia:

 1. Valkoinen lakka on aina nappi valinta! ;) Tosi raikkaan näköiset ja nätit! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit! Kivaa elävyyttä luo tuo monivärileimaus, heti, kun opin ylipäänsä leimaamaan siedettävästi, pitää testata tuotakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon ihan samaa mieltä :)

   Mullakin on pitkä ja kivinen tie tuon leimauksen kanssa takana, että älä huolestu jos ei heti ala sujumaan :) Ei se mulla vieläkään aina onnistu!

   Poista
 3. Ihanat lakkaukset! :) Minäkin olen nyt tykästynyt monivärileimaamiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tällä tekniikalla saa tosi kivoja kynsiä helposti!

   Poista
 4. Mitäs tää tämmönen nyt oikein on, sie ja Emppu olette molemmat tehneet häkellyttävän kivoja (= munkin näköisiä) lakkauksia viimeaikoina! :D Ja siis kultsi tää oli kehu mitä suurimmissa määrin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahh jaa'a, ehkä meillä on vaan joku flow päällä ;)

   Poista