perjantai 26. joulukuuta 2014

Mustavalkoista BP-17

Yksi harvapää täällä hei! Luulin tekeväni kynsiä ablecaw-haasteeseen, mutta ensi viikon haaste olikin kultaista tai hopeaa, eikä mustavalkoista :'D Noh tässä nyt sitten olisi mustavalkoiset kynnet ilman mitään haasteita. Kivat näistä tuli eniveis. Käytin näihin Born Pretty Storelta saamaani laattaa. En ole ikinä aikaisemmin kokeillut tuollaista suurikuvioista laattaa, olen aina käyttänyt vain suorakulmaisia kokokynnenkuvioita tai sellaisia ihan pikkuisia. Mutta tämähän on oikeastaan paljon hauskempi leimaustapa kun joka kynnelle tulee hieman erilainen, mutta kuitenkin yhtenevä kuvio!


Leimalakkana käytin Konadin mustaa. Leimalaattaa sai scraabata pariin otteeseen ennen leimasintyynyn länttäämistä, mutta leimausjäljestä tuli ainakin minun asteikollani ihan siistiä. Oikeastaan nämä ovat mielestäni erittäin onnistuneet leimat! Kuviota ei tullut ihan joka kohtaan kynttä, mutta sanoisin että vika on ennemminkin leimaajassa kuin välineissä :D Minulla oli jotenkin tosi tyylikäs olo näissä kynsissä! Harmittaa vain nuo karvat etusormessa, miksi niitä ei ikinä huomaa kuvausvaiheessa?


Pohjalla on kaksi kerrosta Gina Tricotin valkoista. Nämä olivat ihan pullon pohjat, joten lakkaaminen oli aika tuskaa, mutta onneksi Tampereella odottaa korkkaamaton uusi yksilö. Poikaystäväni muuten sanoi, että näistä lakkauksista tulee mieleen filigraanit ja isäni mielestä taas emali. Tiedä nyt sitten kummastakaan, mutta nätit näistä minusta tuli :D Joko tulee jouluherkkuja korvista? Täällä ei ainakaan!


8 kommenttia: