keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Ablecaw14 week 15 - all I want for christmas

Ei tehnyt yhtään mieli tehdä joulunpunaisia kynsiä. Ei sitten millään! Tai oikeastaan mikään lakka ei oikein inspannut kun kaikki mielenkiinto on muussa jouluhulinassa ja fiiliksessä. Päädyin sitten tekemään tällaiset melkein jouluiset kynnet. Näistä tuli mielestäni oikein nätit ja myös jollain tavalla hieman jouluiset. Voihan nämä lakkaukset ajatella vaikka joulukuusena ja kultaisena koristenauhana :)


Lakkasin nämä myös aikamoisessa kiiressä, joten en tohtinut laittaa pohjalle edes mitään nudea lakkaa. Kynteni ovat edelleen aavistuksen oranssihtavat, mutta ei se onneksi erotu kun näin lähikuvissa. Kärkiin lakkasin kaksi kerrosta Kikon ihanaista 476:ta. Kultainen glitter on samaa kuin viime postauksessakin, eli Gina Tricotin Rose Glitteriä. Ranskalainen manikyyri on todellinen kiireisen lakkaajan pelastus! Tosi nopea ja helppo. 


Minulla ei oikeastaan ole pahemmin mitään sanottavaa näistä lakkauksista, Tykkäsin, ei ongelmia lakkojen kanssa. Joten en varmaan löpise tämän pidempään vaan toivotan ihanille lukijoilleni oikein hyvää joulua! Tällä viikolla en välttämättä enää ehdi postailemaan mitään, mutta ensi viikolla taas nähdään ablecaw:n ja uuden vuoden kynsien kanssa! Muistakaa syödä paljon jouluherkkuja ;)

4 kommenttia: