torstai 18. joulukuuta 2014

Ablecaw14 week 14 - the place to be

Vaikka joulunaika on lemppariajankohtiani vuodesta, tällainen kylmä ja märkä synkkyys ei todellakaan kuulu topkymppilistalleni. Talvi olisi ihana asia, jos vaan olisi sitä lunta. Vietän joululomaani rannikolla kotikaupungissani Kotkassa, ja täällä on pelkkää kuraa. Tampereella sentään oli satunnaisesti ihan oikeaa luntakin. Mieluusti pakenisin tätä masentavaa pimeyttä jonnekin etelän lämpöön! Siksi teinkin tähän haasteeseen lämpöä ja väriä hohkaavat kynnet! Aivan selkeä alkava auringonlasku hiekkarannan yllä tuossa liukuvärissäni, eikös? ;)


Edellisestä etelänmatkasta on ihan liian monta vuotta aikaa! Vaikka muuten olen olevinani kovin kulturelli persoona, niin salaa haaveilen ihan vain rantalomasta, vaikka oikeasti olisi paljon avartavampaa sijoittaa roposensa toiminnalliseen kaupunkilomaan :'D Mutta ehkä sitten kun joskus olen miljonääri niin minulla on varaa molempiin! Pitikö tässä jostain kynsistäkin puhua? Liukuväri on aina toimiva ratkaisu, ja verrattain helppokin vielä jos ei lasketa putsaushommia mukaan. Hyväksi todettuun tapaan lakkasin pohjalle vain yhden kerroksen Gina Tricotin valkoista, vaikkei se siten täydellisesti peitäkään, mutta riittää mainiosti liukuvärin pohjaksi. 


Valkoisen päälle tuputtelin kolmeen otteeseen meikkisienellä Gina Tricotin Luxuriousta, Kikon 356:a ja Gina Tricotin Aspen Goldia. Näistä kolmesta yllätykseni keltainen olisi peittänyt jo ensimmäisen tuputtelukerroksen jälkeen (?!), mutta kaksi muuta lakkaa tarvitsivat kovempia otteita. Näistä tuli mielestäni ihanat! Juuri niin piristävän väriset kuin olin toivonutkin. Nämä ovat tosi näyttävät myös kauempaa katsottuna, silloin tyven metallinhohto ja kimallus tulee vielä paremmin esille. Ja hei, jos kuvat näyttävät kummallisilta, niin se johtuu vain siitä että olen erossa rakkaasta Gimpistäni. Sen kanssa tavataan vasta joskus tammikussa :D

4 kommenttia: