lauantai 13. joulukuuta 2014

Ablecaw14 week 13 - my profession

Tämän haasteen syvempää merkitystä piti oikein käydä kysymässä Facebookin Kynsikoristelut-ryhmässä, kun tuo "profession" kääntyy niin monella eri merkityksellä. Noh, ammattia tai opiskelualaahan sillä tarkoitettiin. Tässä kohtaa teki tiestysti mieli pamauttaa pää pöytään, että millaisetkohan kynnet sitä tekisi informaatiotutkimuksesta ja interaktiivisesta mediasta... Ensinnäkään kukaan ei ikinä ole kuullutkaan koko alasta ja sen sisältö on hyvin vaihteleva. Meiltä valmistuu kaikki kummallinen aina kirjastotädeistä pelitutkijoihin. Itse en ole kirjastopuolesta kiinnostunut, vaan enemmän interaktiivisen median ja pelien. Vaikka tuskin aion erikoistua pelitutkimukseen, päätin silti tehdä Angry Birds -kynnet, koska en vain keksinyt muutakaan :'D


Kynsistä tuli paremmat kuin olin uskaltanut toivakaan, mutta kuvista sitten taas tuli tosi kökköjä! Possulle tuli nyt nenäkarva, koska huomasin sen vasta kun kaikki kuvat oli otettu >;( Täällä blogissa ei pahemmin käsinmaalausta ole näkynyt, koska olen yksinkertaisesti todella tumpelo siinä. Tällä kertaa suhruni jopa tunnistaa! Myös oikeasta kädestä! En kuitenkaan ryhtynyt kokeilemaan onneani kahta kynttä per käsi enempää. Muut kynnet jätin tylsästi nudeiksi ja tikuttelin dotting toolilla noita tuollaisia Angry Birds -lentoviivoja. Pohjalla oleva nude lakka on muuten Mavalan Sapporo, jota on joka kynnellä kaksi kerrosta.


Vihainen lintu ja possu on tehty erinäisillä lakoilla, jotka näkyvät alla olevassa kuvassa. Ne ovat järjestyksessä vasemmalta oikealle Gina Tricotin White, Kikon 297, Sally Hansenin Palm Treat, China Glazen Liquid Leather, Essien Too Too Hot, Kikon 279. Elikot on toteutettu pilkkutikkujen ja Born Pretty Storelta saadun siveltimen avulla. Viime postauksessa käytin setin pidempisutista sivellintä, mutta tähän pikkutarkaan väkertelyyn sopi mielestäni paremmin setin kaikista pienin ja lyhyin suti. Nämä lakkaukset eivät oikein pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa! Possun korvat eivät meinaa erottua kaikilta heijastuksilta :D Vaikka näistä lakkauksista ei mitään täydellisiä tullutkaan, niin sain hurjasti itseluottamusta käsinmaalailuun! Olen aina aikaisemmin vain kuvitellut, ettei minusta ole siihen vaikka kuinka yrittäisin. Mitä mieltä näistä viritelmistäni? :)


12 kommenttia:

 1. Siis vau... Todellakin on ihan älyttömän hienot!:)

  VastaaPoista
 2. Tumpelo? Taitavahan sä oot! Sairaan hienot kynnet! <3

  VastaaPoista
 3. Nää on ihan mahtavat! Hyvä sinä!

  VastaaPoista
 4. Voi apua miten söpöt! :DD

  Ja sie muka tumpelo... et haluis tietää mitä tapahtuis jos ite yrittäisin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihh kiitos kultsi :D

   Toi olikin huomattavasti helpompaa paremmilla siveltimillä :)

   Poista
 5. Vaikka mie en hirveesti diggaile Angry Birds:ä niin nää kynnet on jotenkin söpsöt ^.^
  Todella upeasti olet onnistunut käsinmaalauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei itse peli munkaan mielestä mikään kauhean mieltäylentävä ole :'D Mutta paljon kiitoksia!

   Poista