maanantai 22. joulukuuta 2014

Ablecaw14 week 15 - jingle bells

Tein nämä kynnet vahingossa jo viime viikolla kun jotenkin onnistuin muistamaan ristiin näitä haasteita. Mutta ei anneta sen haitata muuta kuin julkaisuaikatauluani :D Oikeasti minua ei olisi yhtään huvittanut tehdä mitään kulkuskynsiä, mutta näistä tuli sittenkin tosi hauskat! Ihanaa kun tämä käsinmaalaus on vihdoin ruvennut sujumaan. Ei tässä vieläkään missään maisteritasolla olla, mutta kyllä tuosta kulkuset tunnistaa :) 


Toteutin kulkuset pilkkutikulla ja BPS:ltä saamallani siveltimellä. Noloa mainostaa samaa sutia postaus toisensa jälkeen, mutta olen nyt niin innostunut tästä vapaalla kädellä taiteilusta! :D Kummasti lähti homma sujumaan kun sai kunnon vehkeet! Kulkusiin käytetyt lakat ovat kultainen Gina Tricotin Luxurious, vihreä Kikon 391 sekä punainen China Glazen Ruby Pumps. Pohjalla on kaksi kerrosta Gina Tricotin valkoista lakkaa, jonka päälle levitin vielä kerroksen Make Up Storen Blendaa. Peukaloon en maalannut kulkusia, vaan levitin kerroksen Gina Tricotin Rose Glitteriä. 


Etusormessa komeilee, mikäs muukaan, legendaarinen joululakka Ruby Pumps. Levitin sitä kolme helppoa kerrosta. Onhan se nätti ja jouluinen, ja kuuluu nyt jo melkein joulutraditioon :'D Pikkurillin lakkasin kahdella kerroksella samaista Ginan Luxuriousta kuin millä kulkuset on tehty. Yksikin kerros olisi peittänyt, mutta pistin kestävyyden vuoksi kaksi. Mielestäni näistä tuli oikein onnistuneet ja jouluiset lakkaukset, olematta kuitenkaan liian överit. 


Nuo Gina Tricotin Luxurious ja Rose Glitter ovat muuten aivan ihmiselvästi luotu toisilleen! Pitää muistaa käyttää niitä toistekin samoissa lakkauksissa vähän näyttävämmin. Ja vähiin käy ennen kuin loppuu! Ablecawia on jäljellä enää muutamat lakkaukset. Mitähän teen elämälläni sen jälkeen? En ainakaan osaa enää otsikoida blogitekstejä kun sen suhteen ei ole tarvinnut päätään pahemmin vaivata neljään kuukauteen! 

2 kommenttia: