keskiviikko 3. joulukuuta 2014

2/5 kiva skittlette

Idea oli taas ihan hyvä. Yksi suurimmista heikkouksistani mitä kynsienlakkailuun tulee, on se etten osaa valita värilakkaa ja leimalakkaa sopimaan yhteen. Tälläkin kertaa leimat onnistuivat ihan täydellisesti, mutta ne eivät vain erotu tuosta hopeisesta pohjaväristä. Pöh. Muuten nämä olisivat olleet tosi kivat lakkaukset! Tämä Kikon Mirror-kokoelman 627 on niin kauniin värinen. Plussaa tietysti vielä hyvästä leimaavuudesta. Pikkurillissä sitä on vain yksi kerros!


Etusormessa taas on lakkaa pikkurillinkin edestä, nimittäin neljä kerrosta Rimmelin Fizzy Appleliciousia. Onnistuin tökkäämään etusormen jonnekin märkänä ja saamaan lakan pintaan jonkun tuollaisen roskankin! Kuinka häiritsevää :D Tuo roska ei lähtenyt irti sitten millään. Tämä lakka ei herättänyt erityisen lämpimiä tunteita, kun ei meinannut peittää eikä kuivua millään. Muissa sormissa onkin sitten kaksi kerrosta Tiia Vanhatapion Mercurya. Peukalon ja keskisormen leimat, jotka saattaa erottaa kuvasta suurennuslasilla, ovat tehty jo mainitsemallani Kikon 627:lla MoYoun Pro Collectionin laatasta 11.


Pidän tosi paljon nimettömän vihreistä strasseista, jotka tilasin aikaisemmin syksyllä MoYuolta parin laatan kylkiäisenä. Strassit pysyivät tosi kirkkaina päällyslakan alla, eivätkä sumentuneet yhtään. Tämän muotoisia strasseja en ollutkaan aikaisemmin käyttänyt. Ne mätsäävät mielestäni tosi hyvin pikkurillin Kikon kanssa! Nimetön ja pikkurilli olivatkin ainoat osat tästä skittlettestä joista pidin. Mutta aina ei voi onnistua. Jonkun pitäisi kehitellä kynsitaiteen syklisyyden laki, jossa matemaattisesti todettaisiin kaava, joka osoittaa että lakkaukset onnistuvat hyvin tietyn ajanjakson, ja sitten yhtäkkiä romahtavat epäonnistuneiksi yleensä 1-3 lakkauksen ajaksi.  

4 kommenttia: