torstai 2. heinäkuuta 2015

Ruskea skittlette

Poimin taannoisesta Sokoksen alennusmyynnistä mukaani Essien Chinchillyn, koska olen tässä kesän aikana jotenkin tavattomasti ihastunut ruskeisiin ja ruskeanharmaisiin lakkoihin. Chinchilly näytti pullossa ihanalta vaalealta hiekanruskealta, mutta olikin kynnellä todella harmaa. Tosin näissä kuvissa lakka näyttää paljon harmaammalta kuin mitä se näytti Sokoksella, mutta ehkä siellä oli vain hämäävä valaistus :D Ei tämä lakka silti mikään suuri pettymys ollut, varsinkin kun onnistuin loihtimaan sen kanssa näin upean skittletten!


Chinchillyä lakkasin keskisormea lukuunottamatta muihin sormiin kaksi kerrosta. Lakka levittyi oikein helposti, mutta kupli hieman. Päällyslakka kuitenkin tasoitti kaikki pikkukuplat, joten eipä se kamalasti haitannut. En vieläkään oikein pidä näistä Essien leveistä sudeista. Koko kynsimaailma tuntuu olevan kanssani eri mieltä, mutta minusta niin leveällä sudilla on vaikea saada siistiä jälkeä. Sen takia en omistakaan kuin neljä Essien värilakkaa. Essien First Base -aluslakkaa en tosin vaihtaisi mihinkään. Ehdottomasti paras kokeilemani aluslakka, jota on käyttänyt jo pullotolkulla. 


Keskisormeen lakkasin kaksi kerrosta Gina Tricotin valkoista ja kiinnitin kultaiset niitit Mavalan värittömällä lakalla. Nimettömän ja peukalon ihanat kiehkuraleimat tein Konadin valkoisella leimauslakalla laatasta BP-28. Etusormeen ja pikkurilliin tuputtelin glitterkolmiot Gina Tricotin Rose Glitter -nimisellä lakalla, joka on kuin luotu tähän tarkoitukseen. Koko kynnelle levitettynä se tuppaa olemaan turhan suurieleinen. Pidin näistä lakkauksista aivain mielettömästi. Aina ei tarvitse olla pinkkiä ja tyttömäistä jotta kynnet olisivat lumoavat! 

12 kommenttia: