maanantai 13. heinäkuuta 2015

Kesän ostoksia

Pahoittelen harventunutta postaustahtia tässä kesällä, mutta tällä viikolla ajattelin saada kolme postausta uunista ulos! Luulin, että minulla olisi ollut paljon enemmän aikaa lakkailulle kun on kesäloma yliopistosta ja kaikkea, mutta olenkin niin poikki aina töiden jälkeen, että kynsiaikaa ja kiinnostusta löytyy vielä vähemmän kuin kouluvuoden aikana. Uusia lakkahankintoja olen kuitenkin tässä ehtinyt tekemään :D Kävimme viime viikolla poikaystäväni kanssa Lempäälän Ideaparkissa ihastelemassa Minimanin Essence-valikoimaa. Tai siis minä ihastelin ja Havu totesi lakkojen näyttävän aika tavallisilta, eikä selkeästi tällä kertaa ymmärtänyt innostustani. Samaan aikaan Essencen hyllylle sattui ilmeisesti joku toinenkin kynsiharrastaja poikaystävänsä kanssa, sillä tämä poikaystävä totesi jotenkin näin, että "Oho, nämähän on edullisia. Ota nyt sitten niin monta ettei tarvitse tulla tänne heti uudestaan". Eihän tuollainen kommentti voi tulla kuin asiantuntevan lakka-assistentin suusta :'D


Minä jokatapauksessa pääsin lähtemään hyllyltä vain viiden lakan kanssa. Olen erittäin ylpeä itsehillinnästäni! En kokenut pakottavaa tarvetta ostaa jokaista sävyä, vaan pystyin kypsästi ajattelemaan, että mitä mahdollisia dupeja laatikostostani jo löytyy. Poimin mukaani siis tuollaisen valkaisevan ranskislakan sekä Gel-kokoelman lakat On Air!, Dare It Nude ja Play With My Mint. Lisäksi valikoin Effect-kokoelmasta Ice Fairy -nimisen glitterlakan. Lakat ovat tikulla samassa järjestyksessä kuin pulloissa ja jokaista lakkaa on levitetty tikulla kaksi kerrosta. Paria näistä olen ehtinyt testaamaan jo kynnelle asti, mutta niistä sitten lisää loppuviikosta. Ollessani juhannuksena Kotkassa tein pitkästä aikaa aivan puhtaan heräteostoksen ja poimin Sokoksen -50% alelaarista nämä kaksi Mavalan lakkaa. Lakat ovat nimeltään Espresso ja Magic Spice. Molempia on tikulla kaksi kerrosta. Minulla on kyllä joku aivan ihmeellinen ruskea kausi menossa kynsilakkojen kanssa. Niitä on tullut hamstrattua tässä kesän aikana oikein urakalla. Aion ottaa tästä lakkaparista kaiken ilon irti syksyn teemalakkauksissa! Saattaa tosin olla, että tuo ihana oranssi glitterlakka pääsee käyttöön jo ennen sitä.


Nyt pääsen ehkäpä koko vuoden merkittävimpään kynsilakkahankintaan. Katsokaa mikä siinä on! Mikäs mukaan kuin China Glazen Laser Lime! Olen yrittänyt metsästää tätä lakkaa koko kynsiharrastukseni ajan, eli reilut kaksi vuotta. Minulla kävi uskomaton tuuri kun Belegwen pisti äitinsä kappaleen Laser Limestä myyntiin ja minä ehdin ensimmäisenä varaamaan tämän legendan itselleni. Samassa rytäkässä kirppistelin myös Nfu Oh 054 -flakiesin. Tämä hämärä kuva ei todellakaan tee oikeutta kummalekaan lakalle, mutta täällä Tampereella ei ole ollut mitään muuta kuin harmaata ja sadetta monta päivää putkeen. Laser Lime takuuvarmasti nähdään täydessä loistossaan vielä tämän kesän aikana!


Harmittelin jokunen tovi sitten, etten omista fimoleikkuria tai tiedä mistä hyvän sellaisen saisi ostettua. Ihana Eekku ystävällisesti tarjoutui lähettämään minulle ylimääräisen leikkurinsa ja pisti siinä samalla pakettiin kaikkea muutakin pientä kivaa. Paketissa oli leikkurin lisäksi kaksi Angry Birds fimopötköä, vaaleanpunaisia mikrohelmiä, kaikenkirjavia strasseja sekä vetoketjusiirtokuvia. Nyt viimeistään pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja opetella käyttämään siirtokuvia. Niitä on kertynyt arkkikaupalla laatikkooni, mutta en ole vielä kertaakaan uskaltanut kokeilla. Fimoleikkuria kuitenkin ehdin jo kokeilemaan ja siitä saattekin lukea lisää sitten seuraavassa postauksessa!

6 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia ja ole hyvä vaan paketista.Mullakin noita siirtokuvia ties kuin paljon ja olenkohan kerran tai pari kokeillu.Pakko alkaa itekki käyttään =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä kerran kivasta ylläristä :)

   Mulla meni niin kauan opetella oikeaoppisesti esimerkiksi leimaamaan, että en millään jaksaisi nähdä samaa vaivaa siirtokuvien kanssa :D Mutta pakko tässä on ryhdistäytyä!

   Poista
 2. Vau mitä ostoksia! Tuo Ice Fairy näyttää varsin houkuttelevalta :)

  Ja ehdottomasti kannattaa niitä siirtiksiä testata, ovat kyllä harvinaisen helppoja käyttää, usko pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Joo kyllä minä nyt olen päättänyt että pakko on opetella!

   Poista