tiistai 28. heinäkuuta 2015

Hääkynnet

Äitini otti ja meni naimisiin viikon varoitusajalla viime viikonloppuna. Olin onneksi ottanut kyseisen päivämäärän töistä vapaaksi Kotkan Meripäiviä varten :'D Minulla oli vihkimistilaisuudessa samainen tummansininen mekko, josta postailin aikaisemmin tässä kuussa. Tällä kertaa halusin tehdä hempeämmät ja hääteemaan sopivammat lakkaukset. Päädyin perinteiseen ranskalaiseen manikyyriin pienellä twistillä. Pidin näistä lakkauksista kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan älyttömästi ja sainkin kehuja paljon niin häissä kuin Meripäivilläkin. Yleensä minulta ei ikinä putoile strasseja tai niittejä kynsistä, mutta Meripäivillä jotenkin kummasti osa jäi matkan varrelle...


Loihdin nämä kynnet lakkaamalla ensin pohjalle kaksi kerrosta Gina Tricotin Puff Powderia, joka on hieman tahmainen nude creme hopeisella shimmerillä. Kaksi kerrosta ei peitä kovin täydellisesti, mutta se ei tässä tapauksessa haitanut, sillä lakkasin vielä kynsien kärkiin yhden kerroksen samaisen merkin valkoista lakkaa. Ranskalaisen rajan täytin öljynvärisillä strasseilla. Strassit kiinnitin Mavalan värittömällä lakalla ja HK Girlillä. Asettelussa käytin strassikynää ja pilkkutikkua. Nämä strassit kestivät kynsillä reilut kaksi päivää ennen kuin sumentuivat mustiksi muovipaloiksi. Ärsyttää kun ei ikinä voi ulospäin nähdä mitkä koristeet kestävät päällyslakkaa. 


Käytin useamman kokoisia strasseja vaihtelun luomiseksi. Peukaloihin asettelin kolmen kokoisia kiviä ja muihin vain kahta eri mallia. Erityisesti strassien kimmellys valon osuessa niihin ihastutti minua, varsinkin kun näin vaaleita lakkoja vasten loisto oli todella selkeästi esillä. Sen lisäksi että strassit tosiaan ottivat ja sumenivat parin päivän jälkeen, myös lakkapinta otti väriä jostakin! Nimittäin hieman ennen lakkojen poistoa vaalea kärki oli värjäytynyt aavistuksen oranssiksi. Todella kummallista. Kivat lakkaukset joka tapauksessa ainakin ennen kaikkea damagea! :D PS. Täällä on aikajärjestys aivan sekaisin. Varastopostauksia tulossa lähitulevaisuudessa.

8 kommenttia:

 1. Oi miten ihana ranskis! Todella kaunis ♥

  Tulipa äkkiä muuten nuo häät, onneksi sulla sattui olemaan vapaata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena! Jeps, kerrankin meni niin kuin elokuvissa :D

   Poista
 2. Just soppelit hääkynnet! Nopealla varoitusajalla on tosiaan tullut hääkinkerit - mikäpä siinä. :) Itse oon kanssa menossa ensi viikonloppuna häihin, ja kynnet on kovan pähkäilyn alla, kun mekon sain nyt ehkä jopa valittua.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos! :) Se on kyllä aina projekti erikseen valita mekko juhliin ja miettiä vielä kynnetkin :P

   Poista