maanantai 20. heinäkuuta 2015

Top 10 lempilakkani

Belegwen listasi blogiinsa kymmenen suosikkilakkaansa ja luettuani postauksen innostuin itsekin miettimään suosikkejani. Tässä niitä nyt sitten olisi! En ole laittanut näitä kymmentä mihinkään sisäiseen paremmuusjärjestykseen, vaan listannut ne aakkosjärjestyksessä. Lisäksi oikaisin tässä sen verran, että jätin lempimustan ja -valkoisen kuvaamatta, koska niistä olen vaahdonnut täällä niin moneen kertaan aikaisemminkin. Täydellisen mustan titteliä kantaa siis China Glazen Liquid Leather, jonka nimeen myös esimerkiksi Kynsisirkuksen Kaisa vannoo vastaavassa postauksessaan. The Valkoinen taas on Gina Tricotin White, jota minulla on tälle hetkellä varastossa vain 6 pulloa... :D


Cirque Cerillos on itseasiassa lakka, jonka tilasin alunperin vain toisen lakan kyljessä. Tämä on osoittautunut kertakaikkisen upeaksi hololakaksi, joka vielä levittyy aivan kiltisti! Lisäksi tämä ei tuoksu ollenkaan perinteiseltä kynsilakalta, vaan sellaiselta kivan makealta. Jos olisin yhtään rikkaampi, minulla olisi laatikot täynnä Cirquen lakkoja. Tällä hetkellä omistan niitä vain kolme :(


Essence Dare It Nude! on kokoelmani tuoreimpia lakkoja ja olen lakannut sillä vasta kerran, mutta se teki niin hyvän vaikutuksen ensikokeilemalta, että kuuluu ehdottomasti tähän listaukseen. Olen etsinyt täsmälleen tämän sävyistä lakkaa jo pidempään. Ja vielä kun sudin muoto ja koostumus ovat taattua Essence-laatua.


Isadoran South Beach on tarttunut mukaani jostan alennusmyynnistä joskus, mutta on vakiinnuttanut paikkansa suosikkioranssinani. Pidän myös Isadoran sudista sen jämäkkyyden ja muotoilun takia. Tähän mennessä en myöskään ole kohdannut yhtäkään Isadoran lakkaa, jossa olisi jotenkin ikävä koostumus. Kauhean kalliitahan nämä ovat pullokokoonsa nähden. 


Kiko 389, eli legendaarinen minttukiko tuskin tarvitsee sen kummempia selittelyjä päätyäkseen tälle listalle. Kertakaikkisen ihastuttava sävy, joka vielä on helposti levitettävä eikä raidoitu. Yllätin itseni valitsemalla tähän listaan vain yhden Kikon. Olen hamstrannut kohtalaisen suuren kokoelman Kikon lakkoja, mutta ne ovat suurimmaksi osaksi käytönnöllisiä perusvärejä, koska ne Kiko hallitsee mielestäni parhaiten.


KB Shimmer Partners in Lime on lakka, johon rakastuin ensisilmäyksellä nähdessäni swatchit Instagrammissa. Tämä on tekstuurilakka, mutta itse tykkään käyttää sen kanssa päällyslakkaa, jotta sen kirkkaat värit tulevat parhaiten esiin. Näihin indielakkoihin syntyy aina ihan erilainen tunneside, koska näiden eteen joutuu pahimmissa tapauksessa oikeasti taistelemaan ennenkuin ne saa omakseen :'D


Miyo Tropicana on ihana pienellä kultaisella shimmerillä varustettu vaaleansininen tuoksulakka. En ole mikään suurin tuoksulakkojen ystävä, mutta tämän tuoksulakkakokoelman kaikki lakat ovat mielestäni upeita. Esimerkiksi täällä näkyy tämä kaunokainen tositoimissa. 


OPI Austin-Tatious Turquoise on lakka, jota pyörittelin hyppysissäni monet kerrat, ennenkuin viimein hankin sen alennusmyynnistä. Tämä vaatii vähintään kolme kerrosta peittääkseen, mutta on vain niin kertakaikkisen upea merenneitolakka. Nimikin on kamala, mutta onneksi lopputulos kynnellä ratkaisee :D


OPI I Vant To Be A-Lone Star on ihana kuulas lakka, jonka voi yhdistää melkein minne tahansa. Sopivasti shimmeriä ja hyvä laatu, mitä muuta voi toivoa? Pidän tämän lakan neutraaliudesta ja siitä, ettei se välttämättä iske ensi silmäyksellä vaan näyttää parhaat puolensa vasta päästyään kynnelle. 


OPI You're Such a Budapest vaatii tämäkin peittääkseen kolme kerrosta ja on hieman taipuvainen raidoittumaankin, mutta jokin tuossa violetin sävyssä vain iskee minuun. Olen käyttänyt tätä niin monissa onnistuneissa lakkauksissa, että keskimääräistä OPI:a alempi laatu ei haittaa. Eniten ärsyttää pullon painopiste. Ikinä ei saa hyviä kuvia!


Pupa Black & White 004 pelastaa skittletten kuin skittletten. Lakassa on kaikenmuotoisia valkoisia ja hopeisia glitterhippuja. Löytyy tikkua, hexaa ja ympyrää. Tällä topperilla saa helposti raikkaan ilmeen melkein mihin tahansa lakkaukseen. 

Minusta ainakin on ollut mielenkiintoista lukea toisten bloggareiden listauksia ja katsoa löytyykö sieltä mitään yhtäläisyyksiä. Bongasiko kukaan omia suosikkejaan minun top kympistäni? :)

10 kommenttia:

  1. Cirquen lakat on ihania, vaikka en yhtään omistakaan. Määkin tykkään Isadorasta koostumuksen, sudin ja herkkuvärien ansiosta, mutta on ne vaan niin älyn kalliita, etten raaski ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cirquen lakoissa on vaan joku kiva juju :) En ole ikinä ostanut yhtäkään täysihintaista Isadoraa, siksi villiinnynkin aina jos niitä on jossakin alennuksessa :D

      Poista
  2. Mielenkiintoinen lista, ja todella kivan oloisia suosikkeja sulla :) Näistä en omista mitään, mutta muutaman kotiuttaisin kyllä mielelläni.. Hih :D

    Pitääkin pistää oma lista kasaan kunhan kotiin pääsen ja puteleiden ääreen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi jännä ettei mun suosikkilakkoja löydy toiselta bloggaajalta ollenkaan! :D Luen innolla sun postauksen sitten :)

      Poista
  3. Mää en osais varmaan ees tehä tällaista listaa mun lempparilakoista. :D

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus :) ihania lemppareita sulla! Itse en valitettavasti omista noista yhtään.

    VastaaPoista
  5. Cerillos <3 ...lakka myös minun makuuni!

    VastaaPoista
  6. Cerrillos löytyy myös mun lemppareista, vaikka tällä kertaa ei mahtunut top kymppiin. :)

    VastaaPoista