tiistai 30. kesäkuuta 2015

Testissä kynsisabluunat

Sain viime viikon puolella Inkki Pinkiltä kaiken kirjavia kynsikoristelutuotteita testiin. Paketissa oli mukana kaksi fimopötköä, sininen koristeteippirulla, arkki kukkakuvioisia kynsisabluunoita, vihreitä tikkuglittereitä, kultaista glitterpölyä sekä vaaleita mikrohelmiä. Koristeluteippiä lukuunottamatta nämä kaikki tarvikkeet ovat enemmän tai vähemmän oman koristelumukavuusalueeni ulkopuolella, mutta tuleepahan ainakin testattua uutta! Inkki Pinkiltähän löytyy miltei kaikki tarvittava koristekrääsä tähän kynsiharrastukseen ja koodilla Blogi saa ensi kuun loppuun asti tuotteista 20%:n alennusta. 


Tässä vielä vähän tarkempaa kuvaa noista fimopötköistä. Kuvanlaatu on mitä on, mutta kamera ei sitten millään meinannut tarkentaa fimoihin eikä kynteen :D Olen kova fimojen ystävä, mutta leikkuria minulta ei vielä löydy! Olen tähän asti tyytyväisenä käyttänyt niitä valmiiksi leikattuja. Saa nähdä miten näiden kanssa käy. Mikäli joku osaa suositella esim. Ebaysta jotain edullista, mutta toimivaa leikkuria, niin vinkkejä otetaan vastaan!

Näistä tuotteista ensimmäisenä testiin valikoin kukkakuvioiset kynsisabluunat, koska en ollut ikinä aikaisemmin kokeillut moisia. Aikaisemmin Inkki Pinkiltä testiin saamani omista koristelutyyleistäni poikkeavat tuotteet ovat olleet positiivinen yllätys, niin kuin oli esimerkiksi näiden kynsitarrojen kanssa. Mutta tällä kertaa testissä olleiden tarrasabluunoiden kanssa ei mennyt sitten mikään putkeen, oli sitten vika minnussa tai sabluunoissa. Lopputulos oli katastrofaalinen. Asetin sabluunan kunnolla kuivuneen kynnen pinnalle tarkasti pinseteillä niin, että se varmasti kiinnittyi kunnolla, eikä jäänyt repsottamaan yhdestäkään kohdasta. Levitin lakan sabluunan päälle, poistin sabluunan välittömästi ja kynnelle jäi aivan käsittämätön, etäisesti kukkasia muistuttuva kuvio. Tämä toistui kaikissa neljässä kynnessä joihon sabluunoita kokeilin. 


Koska sabluunoista jäänyt kuvio ei todellakaan ollut sitä luokkaa, että olisin kehdannut poistua kotiovesta niiden kanssa, nappasin käteeni pilkkutikun ja pelastin sen mikä oli vielä pelastettavissa. Tökin pilkkutikulla kuvion kukat jokseenkin kukan näköiseksi ja lisäsin epämääräisten sotkujen päälle joko pinkkejä tai hopeisia pilkkuja. Lopputulos on huomattavan miellyttävä verrattuna ensimmäiseen versioon. Voi olla, että vika oli ihan minun taidoissani ja siksi jälki oli sellaista kuin oli, mutta mielestäni nämä tarrasabluunat olivat jokseenkin vaikeita käyttää. Koen leimaamisen paljon helpommaksi, nopeammaksi ja siistimmäksi tavaksi, mikäli kynsilleen joitain kuviota haluaa :)


Värimaailma sentään oli kohdillaan näissä lakkauksissa, oli oikein mukavaa tehdä suorastaan barbiemaisen pinkit kynnet pitkästä aikaa. Vaaleanpunaisena lakkana käytin Gina Tricotin Ice Pinkiä, jota lakkasin kolme paksua kerrosta ja siksi se kuivuikin hieman hassuun muotoon. Pikkurilliin lakkasin kaksi kerrosta OPI:n You Only Live Twiceä, jolla tein myös peukalon ja nimettömän kukkakuviot. Keskisormeen päätyi kaksi kerrosta Maybellinen Light Up -tekstuurilakkaa. Etusormen kuorrutin vielä parilla kerroksella Sinful Colorsin Scene Stealeria. Nämä kuvat on muuten otettu neljä päivää lakkaamisen jälkeen ja välissä on uitu, saunottu ja siivottu, että kestävyys ainakin oli huippuluokkaa!

7 kommenttia:

 1. Oon joskus tilannu sellasen rasian fimoleikkureita,joten voin lahjoittaa sulle yhden mikäli haluut.Laita mulle sähköpostia löydät sen blogini sivupalkista ja minusta tuo inkkipinkin koodi oli voimassa vain 30.6 asti ainaki niin minun paketissa oli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, no kiitoksia! Laitan sulle sähköpostia :)

   Mun paketissa oli kanssa 30.6, mutta kutonen viivattu yli ja laitettu tilalle seiska. Uskoisin että sunkin koodi on voimassa vielä heinäkuun loppuun!

   Poista
  2. ok pitää tarkistaa tuire-siniltä

   Poista