torstai 9. heinäkuuta 2015

Haastetrio 2015 heinäkuu - asu & kynnet


Tämä Haastetrio on kyllä loistava haaste kun saa ihan luvalla tehdä näitä asuihin mätsääviä kynsiä. Tällä kertaa päädyin lakkaamaan kynteni sopimaan ihanan tumman sinisen Vilan mekon kanssa, jota käytin viime viikonloppuna kun kävimme poikaystäväni kanssa syömässä Tampereen Hella & Huone -ravintolassa. En tajunnut ottaa mekosta yhtään kuvaa päälle puettuna, mutta Vilan sivuilla näkyy olevan oikein edustava kuva kyseisestä mekosta. Kynnet onnistuivat mielestäni lähes täydellisesti! Ainakin ne sopivat mekkooni kuin nakutettu.  


Tummansinisenä pohjalakkana käytin Gina Tricotin Deep Sea -nimistä lakkaa. Se oli koostumukseltaan oikein hyvälaatuista, joskin kynsinauhoilta siistiminen oli kamalan työlästä niin kuin kaikkien tummansinisten lakkojen kanssa. Deep Seata levitin joka kynnelle kaksi kerrosta. Keskisormiin levitin kaksi kerrosta Gina Tricotin Sparkling Silver -glitterlakkaa yhden kerroksen. Tämä lakka alkaa huolestuttavasti vajua, sitä on enää noin puoli pullollista jäljellä. Toivottavasti Ginan valikoimasta löyty vastaava lakka jatkossakin. 


Peukaloihin ja nimettömiin kiinnitin Mavalan värittömällä lakalla vaaleita, valossa väriä vaihtavia strasseja. Nämä olisivat ihan lemppareitani, elleivät sulaisi sen verran pahasti päällyslakan alla. Jos joku osaa suositella samanlaisia strasseja, jotka eivät sula, otan vinkkejä innolla vastaan! Muihin kynsiin leimasin Dependin hopeisella 223 -metallilakalla hauskaa siksakkiviivaa laatasta héhé 005. Leimat kruunasivat nämä lakkaukset viimeisen päälle onnistuneiksi ja mieluisiksi. Pakko oli tuijotella kynsiä koko ajan. 

12 kommenttia:

 1. Miten nätti mekko, mä haluan myös! :D Kynnetkin on tooooosi kivat ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä luulisi Vilasta löytyvän :D Itse ostin 50%:n alennuksella ^-^

   Poista
 2. Hienot on, ja tosi hyvin istuu sulle tuo terävä kynsien malli! Näyttää oikein särmältä.
  Mäkin tykkään erityisesti tästä Asu & Kynnet aihealueesta; voi olla että meen sieltä mistä aita on matalin ja mieluisin ja teen myöskin asukynnet tässä kuussa unohtaen tyystin sen kirjateeman, johon oon tehnyt puolen vuoden aikana jopa 1 kynnet.. =DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin munkin mielestä :)

   Mä tykkään näistä kaikista kolmesta teemasta yhtä paljon, mulla on mielessä jo seuraavat kirjakynnet! :)

   Poista
 3. Voi vitsit miten upea mekko ja voi että, mitkä kynnet! Oohlalaa, ihan täydelliset ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitoksia Nena! Mäkin tykkäsin yhdistelmästä kovasti :)

   Poista