perjantai 24. heinäkuuta 2015

Sininen holoskittlette

Tässä nyt taas näkee, että lakoista voisi vaikka googlata swatcheja ennen kuin ryhtyy lakkaamaan, eikä vain katso mitkä lakat mätsäävät pulloissa yhteen. Cirquen Cerillos ja taannoin Belegweniltä kirppistelemäni Nfu Oh:n 054 nimittäin mätsäsivät pulloja vertaillessa täydellisesti, mutta eivät sitten kynnellä enää pahemmin. Muutenkaan näissä lakkauksissa ei nyt vain jokin kolahtanut. Tästä skittlettestä puuttuu mielestäni se jokin "sitova" tekijä, vaikka lakat erillisinä olisivat kuinka ihanat. Ihastuin hurjasti tähän uuteen Nfu Oh:n flakies-lakkaan, ihana säihke!


Cerillosta oli taas pakko päästä lakkaamaan kynsille kun aikaisemmin tällä viikolla listasin lempilakkojani. Lakka oli edelleen yhtä ihana kuin muistikin, peittää melkein täysin jo yhdellä kerroksella ja on helppo levittää vaikka koostumus paksulta tuntuukiin. Näille itsestään tasoittuville lakoille taitaa olla jokin termi olemassa, mutta eipä juuri nyt tule mieleen :D Cerillos näyttää näissä kuvissa Nfu Oh:n rinnalla hieman valjulta, mutta se johtuu vain auringonpaisteen puutteesta ja huonosti suunnitellusta skittlettestä. Cerilloksen päälle leimasin Konadin mustalla leimalakalla ja Dependin 223:lla kukkakuvioita Konadin laatoista m25 ja m2. 


Nfu Oh:ta on kynsillä sitäkin kaksi kerrosta China Glazen Liquid Leatherin päälle. Liquid Leather on siitä ihana lakka, että sitä tarvitsee laittaa vain yksi kerros peittävään lopputulokseen. Pitää joskus lakata kynnet ihan pelkästään mustalla lakalla ja tuolla Nfu Oh:lla. Pikkurillin mustat niitit kiinnitin tuttuun tapaan Mavalan värittömällä lakalla. Nämä lakkaukset eivät olleet kynsilläni päivää pidempään ihan jo senkin takia, etten erityisemmin pitänyt näistä ja myös sen takia, että ne alkoivat lähteä laattoina irti kun olin lakkauspäivänä liottanut sormiani lattianpesuaineessa, koska kumihanskojen käyttäminen olisi ollut muka niin vaivalloista. Muutenhan kynnet eivät hirveästi rajoita elämää, pitäisi aina vaan muistaa laittaa hanskat käteen kun pelaa muiden kemikaalien kanssa! PS. Yritän saada tehtyä tälle kuvalaadulle jotain ensi viikolla.


4 kommenttia: