keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Testissä fimokukkia

Taas ollaan yhtä kokemusta rikkaampia, nimittäin testasin ensimmäistä kertaa ihan itse leikattuja fimoja. Olen aikaisemmin käyttänyt tyytyväisesti vain valmiiksi leikattuja fimoja ja kuvitellut, että niiden leikkaaminen pötköstä omin kätösin olisi jokin suuri toimenpide. Sain tovi sitten Inkki Pinkiltä pari fimopötköä testiin ja sitten vielä Eekku enkelinä lähetti minulle fimoleikkurin. Fimojen suikaloiminen leikkurilla olikin yllättävän helppoa. Fimoista sai jopa ohuempia kuin aikaisemmin käyttämistäni valmiiksi leikatuista. Muutenkin tykkäsin näistä kukkafimoista kovasti. Tummat reunat loivat kukille kivan kontrastin. Koodilla Blogi saa muuten 20% alennusta Inkki Pinkin fimoista ja muista tuotteista vielä tämän kuun loppuun.


Fimoja lukuunottamatta nämä eivät olleet mitkään lempilakkaukseni, koska leimaamiseen käyttämäni kynsilakanpoistoaine loppui ja jouduin käyttämään öljypitoista poistoainetta laattojen puhdistamiseen. Ja niinhän siinä kävi, että leimakuviot jäivät aivan vajaiksi ja suttuisiksi. Peukalosta melkein vielä näkee mikä kuvion olisi tarkoitus olla :D Leimat tein siis Dependin 223-metallilakalla laatasta BP-17. Leimakynsien pohjalla on peukalossa ja pikkurillissä kaksi kerrosta Gina Tricotin Purple Wishiä ja etusormessa kolme kerrosta samaisen merkin Peachia. Fimokynsiin lakkasin pohjaväriksi Gina Tricotin Puff Powderia kolme kerrosta sekä pilkuttelin Pirple Wishillä ja Peachilla palloja fimojen ympärille. 


Fimot kiinnitin Mavalan värittömällä lakalla, jota levitin myös yhden kerroksen fimojen päälle. Tosi paljon propseja näille fimoille, sillä näistä ei irronnut edes tuota mustaa väriä päällyslakkaa levittäessä. Useista kokeilemistani fimoista on karannut väriä ainakin jonkin verran. 
Tosi moni tuntuu vierastavan fimoja sen takia, että ne muka heti putoaisivat kynsiltä pois, mutta minulta ei ole ikinä lähtenyt yhtäkään fimoa lakkauksista ennen kuin olen ne tietentahtoen poistanut. Enkä minä edes käytä mitään kynsiliimaa, ihan vain kiinnitän kirkkaalla lakalla ja siinähän pysyvät. Fimoilla saa lakkauksiin todella helposti iloisen ja pirteän twistin! Sen takia minulta löytyykin laatikosta 4 kiekollista, 3 pussillista ja 4 pötköä fimoja :'D Sitten kun vielä joskus ehtisi käyttääkin niitä.

8 kommenttia: