tiistai 7. heinäkuuta 2015

Aurinkoiset mantelit

Vihdoin toukokuussa etusormen kynteeni tullut halkeama kasvoi tarpeeksi ylös ja pystyin viilailemaan kynteni jälleen manteleiksi. Tuntuu sanoinkuvailemattoman hyvältä. Taltta ei ole ollenkaan minun mallini, kynnet yksinkertaisesti tuntuvat jotenkin väärältä ja kääntyilevät ja vääntyilevät ihme muotoihin, puhumattakaan siitä kuinka nopeasti lakkaukset kuluvat. Manteli sopii minulle kaikista kynsimalleista ehdottomasti parhaiten! Kynnet sekä näyttävät että tuntuvat hyvältä :)


Halusin lakata uuden mallisille kynsilleni jotakin oikein aurinkoista ja kirkasta, joten poimin laatikostani OPI:n Another Polish Joke!:n ja China Glazen Rivetingin. En ole käyttänyt Rivetingiä ikuisuuksiin, vaikka se on epäilemättä upein oranssi lakka joka kokoelmastani löytyy. Lakkasin sitä kaksi helppoa kerrosta peukaloon, etusormeen sekä pikkurilliin. Muissa kynsissä pohjalla on kolme kerrosta Another Polish Joke!:a. Etusormen ja nimettömän hauskat leimat tein Konadin valkoisella leimauslakalla laatasta héhé 005. Leima nousi laatasta erinomaisesti, joskin kohdistaminen kynnelle oli aavistuksen vaikeaa stamperin ollessa valkoinen :D


Vaikka leimat ovat kaikissa kynsissä eri ilmansuuntiin, pidin näistä lakkauksista aivan älyttömästi! Erityisesti keskisormi toi näihin lakkauksiin mukavan twistin. Lakkasin kultaisen OPI:n päälle toiselle laidalle kynttä kaksi kerrosta Rivetingiä ja asettelin kultaiset niitit lakkojen rajapinnalle käyttäen kiinnitysvälineenä Mavalan väritöntä lakkaa. Samaisia kultaisia niittejä asettelin vielä kaksin kappalein pikkurilleihin. Oikeat tuijjottelukynnet jälleen!

14 kommenttia:

 1. Kauniit lakkaukset! :) Pakko sanoa, että mantelit sopii sulle paljon paremmin!

  VastaaPoista
 2. Wau miten upea lakkaus! Ihan huippua että sait mantelit takasin :) ♥

  VastaaPoista
 3. Voi jehna, miulla on jäänyt blogien lukeminen nyt vähemmälle ja näin se sitten kostautuu... Siunki blogista on jäänyt useampia toistaan upeampia kynsiä väliin :/ Joten tää kommentti koskee kaikkia väliin jääneitä lakkauksia :D
  Aivan älyttömän upeita lakkauksia! ♡ Mie olen hieman kade siulle siun leimaustaidoista :P Miulla ei kohdistus toimi olleskaan, tänäänkin piti leimata pariin otteeseen sama kynsi, että olin tyytyväinen :D Ja vielä loppuun, paluu manteleihin sopii siulle hyvin vaikka tykkään kyllä molemmista muodoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaah kiitoksia :D Erityisesti tuo leimauskehu lämmittää <3

   Itselläkin tulee välillä pidempiäkin taukoja kun ei vaan ehdi tämän oman blogin päivittämisen lisäksi seurata muiden juttuja ollenkaan.

   Poista
 4. Kaunis lakkaus! Riveting on kyllä kivan värinen oranssi :)

  VastaaPoista