torstai 30. heinäkuuta 2015

Testissä OPI Infinite Shine 2 & muita ostoksia

Sain äidiltäni ruotsinlaivantuliaisiksi kolme OPI:n lakkaa, joista kaksi kuului vast'ikään ilmestyneeseen Infinite Shine 2 -kokoelmaan. Koitin tehdä hieman googlailutyötä, että josko näitä lakkoja voi käyttää ihan tavallisen alus- ja päällyslakan kanssa. Löysin kuitenkin vain postauksia, jossa lakkoja oli käytetty niiden kanssa tarkoitettujen erikois-alus- ja päällyslakkojen kanssa. Nämä ovat siis ikään kuin geelilakkoja, joiden kanssa ei kuitenkaan tarvita uunia. Usean muun merkin "geelilakkoja" pystyy kuitenkin käyttämään normaalisti, joten uskalsin testata kuinka OPI:n kanssa käy!


Minulla oli pari vaihtoehtoista hypoteesia  miten lakka voisi käyttäytyä: 

Hypoteesi 1) se ei kuivuisi 
Hypoteesi 2) se käyttäytyisi normaalin lakan tavoin 
Hypoteesi 3) se ei sopisi koristeluihin
Hypoteesi 4) se kuplisi pikakuivattajan kanssa

Yksikään valistuneista hypoteeseistani ei osunut täsmälleen nappiin. Lakka oli oikein helppo levitettävä ja käyttäytyi melkein kuin mikä tahansa tavallinen värilakka. Koostumus oli kuitenkin paksuhko ja jotenkin kummallisen raskas, jos niin voi sanoa. Kuivumisaika oli tavalliseen OPI:in verrattuna paljon hitaampi ja sen takia onnistuin kolhimaan lakkapintaa ikävästi. Koristelussakin se toimi kohtalaisesti. Kuvauskäden chevronit levähtivät jonkun verran, mutta toiseen käteen sitten sain ihan siistiä jälkeä aikaiseksi.

Lopputulos: Infinite Shine 2 -lakkoja voi käyttää tavallisen lakan tavoin, kunhan on kärsivällinen kuivumisen kanssa!


Osalla ihmisistä geelilakat eivät pysy kynnellä päivää pidempää, mutta ainakin minun tapauksessani nämä lakkaukset kestivät siinä missä mitkä tahansa muutkin. Tämä beige Tanacious Spirit lakka kesti kärkikulumista paremmin kuin esimerkiksi näiden lakkauksien glitterlakka, Essencen On Air!. Voisin siis sanoa, että nämä OPI:n geelilakat ovat ihan hyvä ostos, jos haluaa lakkauksilleen extrakestoa. Paras tulos varmasti tulisi kokoelman omien alus- ja päällyslakkojen kanssa, mutta toimii ilmankin. Näissä lakkauksissa käytin OPI:n ja Essencen lisäksi Gina Tricotin ja Konadin valkoisia lakkoja.  Leimoja lukuunottamatta kaikkia lakkoja on kynsillä kaksi kerrosta. Leimat tein laatasta BP-20 ja chevronit BPS:n chevron-tarroilla


Tanacious Spiritin lisäksi kokoelmani kasvoi myös harmaalla Steel Waters Run Deep -nimisellä geelilakalla ja Hong Kong -kokoelman Meet Me On Star Ferryllä. Olin vihjannut äitille, että ruskean sävyiset lakat kelpaisivat, joten nämä kolme olivat oikein mieluisia! Sormeni syyhyävät jo päästä tekemään jotain oikein mielikuvituksillisia leimauksia tuon harmaan geelilakan päälle :) Star Ferry näyttää näissä kuvissa paljon punaisemmalta kuin mitä se todellisuudessa on. Se on luonnossa lähempänä kimaltavaa ruskeaa kuin punaista. 


Iskäkin päätti yllättää minut kynsilakalla kun kävin Meripäivillä Kotkassa. Olen pitkään jahkaillut Sinful Colorsin Cinderellan hankkimista, mutta onneksi iskä tuntee lakkamakuni ja oli alitajuisesti osannut ostaa juuri oikean lakan! :D Minulla on ollut tässä hieman ongelmia kuvien kanssa jo pari viikkoa. En taas todellakaan tiedä mitä tuolle swatchtikkukuvalle kävi. Realistisempia swatcheja Cinderellasta ihan kynsillä on tulossa kyllä. Ihan itse tekemäni ostokset ovat vähän maltillisempia. Tilailin nimittäin yli kuukausi sitten BPS:ltä useampaa erilaista sivellintä testiin, että voisin vihdoin ottaa akryylimaalit käyttöön. En tiedä minkä jorpakon kautta kyseiset sudit oikein kiersivät, kun niillä kesti näin kauan tulla.

4 kommenttia:

 1. Oi miten nätti lakkaus! Tuon O.P.I:n sävy on muuten hirmu kaunis :)

  Ps. Kerro sitten kokemuksia noista siveltimistä kun olet testannut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin tykkään siitä kovasti :)

   Ja totta kai, heti kun vaan saan aikaiseksi!

   Poista