sunnuntai 24. elokuuta 2014

Yllätyspalkinto

Voitin Jutan blogin arvonnasta tällaisen ihanan yllätyspalkinnon! Olen into piukeana odottanut tätä pakettia saapuvaksi :D Kuplamuovin seasta paljastui kaksi Hits-merkkistä lakkaa (ikinä en ole kuullutkaan koko merkistä, mutta lupaavalta näyttää), kynsiviila, metallinen kynsinauhojen työnnin, arkki kynsitarroja, arkki water decaleja, rannekoru ja viisi supersöpöä tikkaria.


En ole vielä tähän päivään menessä koskaan testannut decaleja, vaikka niitä pari arkkia laatikosta löytyykin. Nyt viimeistään pitää ryhdistäytyä! En myöskään yleensä käytä nappikorvakorujen lisäksi mitään muita koruja, koska en vain ole totutellut. Sanonkin aina, että "kynnet ovat koruni". Tämä rannekoru taas on jotenkin tosi rento ja varmasti tulee siksi käyttöön :) Sopii aika hyvin ruskettuneeseen ranteeseeni.


Nämä lakat piti tietenkin päästä heti lakkaamaan tikulle. Hololakka on nimeltään Hefesto ja glitterpläjäys Cancun Glitter's World. Laitoin molempia tikulle kaksi kerrosta, mutta tuo Hefesto on aika ohutta koostumukseltaan, että sitä pitänee laittaa kynnelle useampi. Se voisi ehkä paremmin toimia holotopperina. Molemmat ovat oikein hauska lisäys lakkakokoelmaani :) Ja niinkun kuvista näkyy, ei liene kenellekään epäselvää kummasta lakasta kamerani piti enemmän... 


10 kommenttia:

  1. Heii, perille tuli siis! :D Kiva että tykkäsit, koru ainakin sopii sun ranteeseen aivan ihanasti!! <3 Ja hei, Hefesto todella on holotopperi, eli kokeilepas sitä lempilakkasi päälle! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, jeps :) Noniin, osasin tehdä aivan oikean hypoteesin :D Pitää siis kokeilla sitä!

      Koru oli tänään ensimmäistä kertaa käytössä, poikaystäväkin kehui sitä! :D

      Poista
    2. Ainiin, ja tikkareita on enää yksi jäljellä :'D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Onhan se todella nätti, sopivan maanläheinen mun tyyliin :)

      Poista
  3. Oih, oletpas sie saanut ihanan yllärin ^_^

    VastaaPoista
  4. Oih, oletpas sie saanut ihanan yllärin ^_^

    VastaaPoista