torstai 7. elokuuta 2014

THE vaaleansininen

Nyt olen löytänyt sen, nimittäin täydellisen vaaleansinisen kynsilakan. Kyseinen tapaus on, mikäs muukaan, kuin Kikon 340! Pullossa tämä ei näytä pahemmin miltään, mutta voi sitä autuutta kun tätä saa kynnelle. Minulla oli pari iltaa sitten kamalasti hommaa ja hirveä väsymys, mutta kynnet piti saada laitettua. Päädyin siis näinkin yksinkertaiseen ratkaisuun kuin glittersandwichiin. Tämä Kiko odotteli käyttämättömien lakkojen kasassa suurinpiirtein päällimmäisenä ja minkä lakan päälle hopeinen glitter ei sopisi? Aika helppo ja yksinkertainen valinta.


Tavallisen tallaajan peittävuuskriteerit 340 olisi varmaankin täyttänyt jo ensimmäisellä kerroksella, mutta minä laitoin varmuuden vuoksi kaksi. Lakka levittyi kuin unelma ja oli todella pigmenttistä. Kikon lakoissa yleensäkin on aika paksu koostumus, mutta minua se ei ainakaan häritse. Peittääpähän ainakin helpommin. Tämä yksilö kuivui koostumukseensa nähden kiitettävän nopeasti. Kikon päälle sudin yhden kerroksen Gina Tricotin Sparkling Silveriä, mikä taas ei ollut yhtä helppo tapaus. Glitterit oli tosi vaikea saada levittymään tasaisesti ja lakan koostumus oli todella tahmeaa. Mutta onneksi Seche tasoittaa.


Innostuin kuvailemaan kynsiäni rannalla. Kännykkäkamerani meni aivan sekaisin sellaisesta valon määrästä ja heijastavasta vedestä, että eihän se osannut tarkentaa yhtään minnekään. Mutta tässä olisi silti rantakynsikuva :D Nämä viime viikkojen helteet ovat olleet taivaallisia, olen nauttinut niistä täysin siemauksin ulkoilemalla ja rannalla makaamalla. Alkukesän kylmyys ja sateisuus on ainakin täällä täysin anteeksiannettu. Alla jälleen kuva käytetyistä lakoista, eli Kikon 340:stä ja Gina Tricotin sparkling Silveristä.


8 kommenttia:

 1. On kyllä todella söpö lakka ! :3 Pitäisi varmaan minunkin koittaa tutustua noihin Kikoihin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Ja ehdottomasti pitäisi! Mun kaikkien aikojen lempparimerkki <3

   Poista
 2. Kaunis on lakkaus! Tollainen kirkas, taivaansininen on aina jotenkin sykähdyttävä.. Ja rannalla on yllä mukava ottaa kynsikuvia, sit voi sisällä myöhemmin, kun ei enää häikäise, tarkistaa lopputulokset. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samaa mieltä :) Rannalla ei kyllä yhtään näe millaisia kuvia tulee, pitää vain toivoa parasta! :P

   Poista