sunnuntai 3. elokuuta 2014

Mustavalkoista

Olin rapujuhlissa pari päivää sitten ja tietenkin suunnitelmaan kuului väsätä teemaan sopivat kynnet. Ei näistä kyllä yhtään rapumaisia tullut, mutta aivan ihanat mielestäni! Pidemmillä kynsillä tämä skittlette olisi ollut vielä näyttävämpi, mutta menetteleehän tämä näillä nysilläkin. Secheni alkaa vedellä viimeisiään ja olla kohtalaisen paksua puuroa putelin pohjalla. Onko kukaan muu huomannut, että vanhetessaan Seche kutistaa lakkauksia vielä enemmän? Katsokaa vaikka tuota peukaloa! Eihän tuohon livenä niin pahasti kiinnitä huomioita, mutta kuvista noin iso ja ruma kutistuma pomppaa kyllä pahasti esille. 


Rumista kutistumista huolimatta nämä saattavat olla tämän kesän lempparikynteni! Keskisormeen lakkasin kaksi kerrosta Maybellinen Light Upia ja kaikkiin muihin sormiin pohjalle kaksi kerrosta Gina Tricotin Whitea. Etusormeen ja pikkurilliin sudin valkoisen pohjan päälle yhden kerroksen Pupan Black&White 003:sta. Peukalon ja nimettömän raidat on tehty kynsiteipeillä ja China Glazen Liquid Leatherilla. Raidat voisivat olla suoremmatkin, mutta olen vielä aika aloittelija noiden teippailujen kanssa.


Tikulle lakattaessa tuo Pupan glitteri oli vaikeampi tapaus, mutta kynnelle levitettäessä ei ollut mitään ongelmaa. Ei tarvinnut kalastella glitteriä pullosta ja tasainen levittäminenkin onnistui ilman suurempaa tuskanhikeä. Yritin muuten googlailla, josko näitä Pupan lakkoja pystyisi tilaamaan netistä. Löysin yhden hyvin epäilyttävän sivuston, jolla myytiin kaikkea muuta Pupan kosmetiikkaa, muttei kynsilakkoja. Eli ei auta muuta kun matkustaa Italiaan jos näitä halajaa :D Alla vielä tuttuun tapaan kuva kätetyistä lakoista.


6 kommenttia: