tiistai 12. elokuuta 2014

Näkymättömät vesimelonit

Inspiroiduin näistä Jatan tekemistä pinkki-oransseista kynsistä ja halusin tehdä jotain samantapaista. Kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan kuin Strömsössä! Lakkasin ensin keskisormiin ja nimettömiin kaksi kerrosta Wet n' Wildin Club Havanaa, joka on kaikin puolin helppo ja mukava yksilö, toisin kuin moni muu kyseisen merkin lakka. Mutta sitten astui kuvaan Sally Hansenin Racey Rouge, jota käytin ahkerasti kynsiharrastukseni alkutaipaleella. Se ei enää ollutkaan ihan siinä kunnossa kuin viimeksi sillä lakatessani (n. vuosi sitten?). 


En tiedä miten kuvailisin Racey Rougen koostumusta, mutta aivan karmaisevalta se ainakin haisi! Oli kuin olisi nestemäistä lateksia kynnelle levittänyt. Tietenkin huomasin tämän vasta kun lakkaa oli jo kynnellä, joten ajattelin sitten vetää homman loppuun asti kun kerran aloitinkin. Racey Rouge on todella pigmenttinen lakka, peittäisi melkeimpä jo ensimmäisellä kerroksella, mutta laitoin kaksi kummallisen koostumuksen takia. Olen muistaakseni joskus todennut tämän ihan hyväksi leimalakaksi, joten en epäillyt käyttää sitä Moyoun ihanan vesimelonileiman kanssa. Noh, kuvasta näette, että kuinka hyvin lakan uusi koostumus toimi leimattaessa :D


Ja koska tässähän ei tietenkään vielä ollut tarpeeksi, niin kamerani ei meinannut osata tehdä mitään eroa näiden käyttämieni pinkin ja oranssin lakan välille! Otin ainakin 50 kuvaa, joista reilusti yli puolet oli käyttökelovottomia. Livenä näissä lakoissa on tosi kiva kontrasti, värit erottuvat toisistaan selkeästi ja niitit ovat samanväriset oranssin lakan kanssa. Huoh. Näissä kuvissa tämä skittlette näyttää todella laimealta. Yritys ainkin oli hyvä! Alla olisi vielä kuva käytetyistä lakoista, eli Wet n' Wildin Club Havanasta, Mavalan Sparkling Goldista ja Sally Hansenin Racey Rougesta.

2 kommenttia: