tiistai 5. elokuuta 2014

Siivouskynnet

Olin viikonloppuna siivoamassa uutta kämppääni Tampereella. Kämppä oli aivan kamalassa kunnossa, joten ajattelin tehdä teemaan sopivat pinkit Supermarjo (vai mikä ikinä nyt onkaan se täti, joka ilmestyy pelastamaan ihmisten karmeat kodit) -kynnet. Inspiraatio kuitenkin iski, enkä voinut tyytyä pelkkiin yksivärisiin pinkkeihin kynsiin. Olen tehnyt elämässäni yhdet onnistuneet Ruffian-lakkaukset, eikä näistä harmikseni tullut ihan yhtä hyviä. Mutta ovat nämä silti aika hienot! Kyllä kelpasi siivota. 


Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta OPI:n All Sparkly and Goldia ja päälle kaksi kerrosta samaisen merkin I Eat Mainely Lobsteria. Kaarien tekoon käytin niitä toimistopaperitarroja, vai miksi niitä nyt ikinä kutsutaankaan. Tarroista huolimatta kaarien reunoista ei tullut kovin tyylikkäitä. Tämä väriyhdistelmä miellytti silmääni oikein paljon. All Sparkly and Gold on yksi lempiglittereitäni, koska se on niin helppokäyttöinen. Hummerilakka taas löytyy melkein joka bloggarin laatikosta, eikä ihmekään, sillä onhan se hurmaavan sävyinen.


Kynsien lakkailuun saattaa taas tulla joksikin aikaa taukoa, sillä muutan kahden viikon sisällä ja sitä ennen pitäisi hoitaa kaikki pakkaaminen ja shoppailu. Pitäkäähän peukkuja, että kynnet kestäisivät tämän härdellin! :D Kynsilakoille olen hankkinut jo monta metriä kuplamuovia, en halua menettää yhtäkään putelia muuton tuoksinassa. Alla on vielä kuva käytetyistä OPI:n lakoista.

11 kommenttia:

 1. Supermarjo :DD
  Kauniit on kynnet, sopii noi lakat todella hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
 2. Nätit lakkaukset, hyvin sopivat värit keskenään ! :)

  VastaaPoista
 3. Voihan Super Marjo xD Nätit kynnet kuitenkin ja oikein onnistunut väriyhdistelmä ! :)

  Onnea muuttoon ! Se on kyllä kynsien ja lakkojen kannalta kriittistä hommaa. :D

  VastaaPoista
 4. Voihan Super Marjo xD Nätit kynnet kuitenkin ja oikein onnistunut väriyhdistelmä ! :)

  Onnea muuttoon ! Se on kyllä kynsien ja lakkojen kannalta kriittistä hommaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahhh kiitoksia! :D Tähän mennessä kamoja pakkaillessa ei ole kynnet vielä kärsineet, mutta paperihaavoja sormista kyllä löytyy!

   Poista