lauantai 16. elokuuta 2014

Syysvärejä & nailfart

Tein tällä viikolla harkittuja hankintoja, kun huomasin Dependin lakkoja Cubuksen alennusmyynnissä. Ihania syksyisiä murrettuja värejä vain euron kappale. Ja ostin vain kolme. Vielä vuosi sitten olisin takuuvarmasti nyrpistänyt nenääni tällaisten sävyjen edessä. Nyt taas tulee mieleen kaikkia kivoja lakkausideoita, joita näillä voisi toteuttaa. Lakat ovat vasemmalta oikealle  390, 387 ja 382. Oikeanreunimmaista harmaata on tikulla vain yksi kerros, muita kaksi. Levittyivät oikein helposti, mutta kuivumisaika ei ehkä ollut lyhyimmästä päästä. Pahoittelen hämäriä kuvia, en taas tiedä missä on vika :DVerratkaapa noita ylempiä kuvia näihin alempiin. Ne on otettu samaisen viiden minuutin sisällä, mutta kamerani on vähän syrjinyt Dependejä :D Yritin kyllä parhaani mukaan muokata niitä valoisemmiksi. Mutta sitten näihin nailfart-lakkauksiin. Minulla oli taas aivan loistava idea, mutta pieleenhän se meni. Tai kyllä tämän skittletten eri kynnet toimisivat ihan hyvin erikseen, mutta näin yhdessä ne näyttävät tosi kököltä. Ja mikä siinä on kun en ikinä saa lakattua mustalla kynsilakalla siististi?


Lakkasin jokaiseen kynteen kaksi kerrosta China Glazen Liquid Leatheria. Etusormeen ja pikkurilliin laitoin mustan päälle kerroksen Cirquen Electric Circusta. Keskisormeen ja nimmettömään tein teippailut KB Shimmerin Partners in Limellä, mikä näin jälkikäteen ajateltuna ei ollut kovin fiksua. Lakkahan on melkein pelkästään glitteriä, joten mustista raidoista ei voinut tulla kovin teräväreunaisia. Peukaloon lätkäisin pari värimaailmaan sopivaa niittiä. Pitää joskus tehdä kynnet pelkästään mustalla lakalla ja laittaa paljon noita värikkäitä niittejä!


Nämä ovat oikeastaan aika kamalat, vaikka käytin tosi kivoja lakkoja. Ne eivät vaan oikein sopineetkaan yhteen. Mutta tästä ei mennä kuin ylöspäin :) Olen muuten ajastellut tänne blogiin postauksia, niin ei tule kauhean pitkää taukoa vaikka onkin kaikki muuttohässäkkä menossa. Alla on vielä kuva käytetyistä lakoista, eli Cirquen Electric Circuksesta, China Glazen Liquid Leatherista ja KB Shimmerin Partners in Limestä.

4 kommenttia:

 1. Mäki kattoin näitä euron lakkoja cubuksessa alkuviikolla. Mutta huomasin ne liian myöhään, kun olin ostokseni jo maksanut, enkä voinut palata ostamaan noita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, olisi kannattanut käydä kassalla toisenkin kerran :D

   Poista
 2. Kauniita syksyisen värisiä noi Dependit :)
  Ja voi mahoton kun on ihana toi Partners in Lime, halluuuuun! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps :) Se on kyllä aivan ihana rakkauspakkaus, hanki ehdottomasti!

   Poista