keskiviikko 27. elokuuta 2014

Oodi ranskiksille!

Minä aina ihailen muiden blogeissa kaikkia kauniita ranskalainen manikyyri -lakkauksia ja hiljaa sisimmässäni toivon, että osaisin lakata yhtä tasaisesti :D Pidän kyseisestä lakkaustyylistä kovasti, mutta todella harvoin tulee itse lakattua niin. Mutta nyt tartuin itseäni niskasta kiinni ja lakkasin tälläiset ihanat oranssit rannskikset! On muuten aika helppoa ja nopeaa lakata glitterranskikset, koska silloin ei tarvi olla niin absoluuttisen tarkka värilakan rajankaan kanssa.


Pohjalla minulla on vain yksi kerros Essien First Base -aluslakkaa, koska kynteni ovat vasemman käden peukaloa lukuunottamatta säästyneet todella hyvin värjäytymiltä. Kärjissä on yksi kerros Isadoran South Beachia ja pari sutaisua Goshin Girls on Films -glitterlakkaa. Päällyslakkana toimii HK Girl, joka muuten ei tasoita kynnellä olevia epätaisaisuuksia niin hyvin kuin Seche, mutta on muuten minusta kaikin puolin parempi.


Pidän näistä lakkauksista hurjan paljon! Nämä ovat jotenkin todella tyylikkäät, niinkuin ranskikset yleensä ovat :) Minusta tuntuu, että lähiaikoina tätä lakkaustyyliä tullaan näkemään blogissani paljonkin, koska a) se näyttää upealta b) en meinaa ehtiä lakkaamaan kynsiä ollenkaan, ja tämä tyyli on mahdollisimman nopea :D Alla on vielä kuva käytetyistä lakoista. 

13 kommenttia:

 1. Mä ihailen kans muiden ranskiksia, omilla kynsillä en osaa ranskista arvostaa. Kaunis lakkaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä kyllä osaan arvostaa, harvoin vaan tulee tehtyä.

   Poista
 2. Hyvin onnistuu näköjään sullakin ranskikset. Tykkään! :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä kauniit ranskikset, tykkään! ^_^

  VastaaPoista
 4. On kyllä kauniit ranskikset, tykkään! ^_^

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihanat! Itse odottelen että kynnet vähän kasvaisi kesätöiden jäljiltä ja pääsisi tekemään taas ranskiksia. Nyt kun nämä ovat niin nysät niin ei näyttäisi kivalta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ranskiksissa tosiaan pitää olla just oikean pituset kynnet, liian lyhyet tai pitkät näyttää tyhmiltä. Mutta kyllä ne siitä kasvaa! :)

   Poista