torstai 14. elokuuta 2014

"Pikakuivattajaa"

Taas ei ihan mennyt kaikki putkeen. Äitini oli käynyt shoppailemassa itselleen uusia lakkoja ja katsoin, että hän olisi hankkinut Isadoran pikakuivattajan. Siitähän vasta innostuin, koska oma Secheni on ihan loppu ja ajattelin tilata uuden vasta muuton jälkeen. Noh, siinä vaiheessa kun oli kaikki värilakat sudittu ja vasempaan käteen 'pikakuivattajat' laitettu, tajusin että eihän pullossa mitään päällyslakkaa ollut, vaan tavallista väritöntä lakkaa. Sellainenhan ei tunnetusti ainakaan nopeuta kynsien kuivumista...


Isadoran väritön lakka jätti jälkeensä kohtalaiset ryöppäät kuplia melkein jokaiselle kynnelle. Mutta ainakaan se ei kutistanut lakkauksia niinkuin Seche! :D Toisinaan olen kyllä hieman urpo. Onneksi en ollut tekemässä tämän monimutkaisempia lakkauksia. Keskisormessa on kaksi kerrosta Dependin peililakkaa, jonka numeroa en kuollaksenikaan muista ja itse pullosta se on kulunut näkymättömiin. Muissa sormissa on kaksi kerrosta Lorealin Vendomeemeraldia, joka oli kyllä peittävä tapaus, muttei ollenkaan mukava levitettävä. Sen kanssa piti olla tosi tarkkana, ettei lakka kuplinut tai valunut kynsinauhoille. 


Etusormeen ja pikkurilliin lakkasin Lorealin päälle kerroksen Pupan Mosaic 006:sta. Glittereitä sai kalastella pullosta ja tasainen levittäminen jäi vain haaveeksi. Mutta onneksi lopputulos on kuitenkin ihan siisti.  Nimettömän ja peukalon leimat on tehty samaisella Dependin lakalla kuin mitä on keskisormessa. Uskalsin leimata vasta tunnin kuivattelun jälkeen, kun kerran en käyttänyt pikakuivattajaa. Tunnissa lakka oli kovettunut oikein hyvin, eikä yhtään antanut periksi vaikka stampreilla painenelikin. Alla vielä kuva koko kokoonpanosta.
2 kommenttia:

  1. Tuo depend on 223. Pitää nyt vähän päteä, kun kerrankin muistan jonkun noista numerokoodeista ulkoa :D

    VastaaPoista