keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Yliopisto-opiskelijan ensimmäiset lakkaukset

Niinkuin otsikosta voi päätellä, sain hyväksymiskirjeen Tampereen yliopistoon! Pääsin lukemaan informaation ja interaktiivisen median tutkimusta. Muiden hakukohteiteni tulokset eivät ole vielä tulleet, mutta tämä helpotuksen määrä on aivan uskomaton! Ihanaa saada kunnon varmistus sille, että jotain ainakin sitten syksyllä opiskellaan! Onneksi ei tarvitse jäädä vielä vuodeksi tänne Kotkaan stressaamaan. Hain kolmeen eri paikkaan ja mistä tahansa niistä valmistun, voin työskennellä tiedottajana, joka olisi lähinnä unelma-ammattiani :) Elämä hymyilee! Poikaystävänikin pääsi opiskelemaan arkkitehtuuria Aalto-yliopistoon.


Pitikö näistä kynsistäkin puhua jotain? :D Teki kovasti mieli lakata jotain kaunista ja yksinkertaista. Lorealin Nouvelle Vague suorastaan vaati päästä kynsille. Pidän sen sävystä hurjasti, koska se on söpö, mutta tyylikäs. Lakan koostumus on mukavan maitomaista, muttei liian juoksevaa. Näin vaalealle lakalle epätyypillisesti Nouvelle Vague peittää tasaisesti jo kahdella kerroksella. Sen päälle ei tekisi mieli laittaa edes päällyslakkaa, sillä pintä kuivuu todella herkullisen näköiseksi. Taisin aikaisemmin nimittää tätä jäätelölakaksi.


Nouvelle Vaguen kaveriksi sopi oivasti Gina Tricotin Sparkling Silver. Töpöttelin sitä kaksi kerrosta kynnen juureen. Sparkling Glitterissä on todella paljon glitterhileitä, eli ei todellakaan tarvitse kalastella, vaan päinvastoin. Joskus tuntuu, että sutiin tulee aivan liikaa glitteriä. Kamerani meni aivan sekaisin tästä lakkakombosta. En meinannut millään saada tarkkoja kuvia. Onneksi nämä pari ovat edes jotenkin katseltavia. Ehkä minullakin on järjestelmäkamera sitten joskus... :D


6 kommenttia: