sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Pirteät kesäkynnet & uusi ulkoasu

Vihdoin ja viimein saimme poikaystäväni kanssa uudistettua blogini ulkoasun. Se oli ollut suunnitteilla jo puolen vuoden ajan, koska entinen bannerini oli auttamattomasti vanhetunut. Halusin jotain tosi yksinkertaista, mutta kuitenkin kivan näköistä. Tykkään tästä uudesta lookista näääääin paljon, koska vihreä <3 Uuden ulkoasun kunniaksi lakkasin kunnon väripommit kynsille Kikon 389:llä ja 360:llä.


Kaunis tiffanynsininen 389 oli mennyt aika huonoon kuntoon. Olen lainaillut sitä vaikka kuinka monelle kaverille, ja joku on varmaan unohtanut sen pidemmäksi aikaa auki. Lakan koostumus oli muuttunut todella paksuksi ja tahmeaksi liisteriksi sitten viime käyttämän. Oli tosi ikävä lakata, kun se ei millään meinannut asettua. Ohentajaa minulla ei tietenkään ollut mukana, kun lakkailin nämä poikaystäväni luona. 360 taas oli aivan yhtä hyvässä kunnossa kun viime kerralla sillä lakatessani. 


Molemmat lakat peittivät näin lyhyet kynnet kahdella kerroksella, joskin 360 teki sen paljon vaivattomammin. Nämä lakkaukset ovat mielestäni hyvä osoitus siitä, että lyhyetkin kynnet voi saada kauniiksi ja näyttäviksi :) Ihan turhaan sanotaan, ettei lyhyitä kynsiä muka voi koristella! Alla vielä tuttuun tapaan kuva käytetyistä lakoista (joskin tällä kertaa kuvan valotuksessa on jotain pahasti pielessä :D ).


6 kommenttia:

  1. Ihanan pirteät kynnet! Ja uusi ulkoasukin on raikas :)

    VastaaPoista
  2. Tosi ihanan värinen tuo Kiko 389, harmi sen kohtalo :( Komeet on kynnet myös!

    VastaaPoista
  3. Onpas kivan näköiset kynnet ja upea uusi ulkoasu :)

    VastaaPoista