maanantai 21. heinäkuuta 2014

Tuliaisia Italiasta

Viime viikko oli mitä erinomaisin kynsilakkaviikko! Ystäväiseni Erik palasi Italianmatkaltaan ja toi minulle 9 Kikon lakkaa! Poikaystäväni vanhemmat taas toivat Sardiniasta neljä Pupa-merkkistä lakkaa. Pupoista (miten tuo taivutetaan? :D) höpisen lisää sitten ensi postauksessa, koska en ole vielä ehtinyt kuvata niitä. Tämä postaus on täysin omistettu näille ihanille Kikoille. Alla olevassa kuvassa lakat ovat järjestyksessä vasemmalta oikealle 476, 355, 274, 357, 495, 244, 266, 294 ja 340. Tuo oranssi 357 minulla olikin jo ennestään, mutta eipä haittaa että nyt löytyy varakappalekin kaapista.


Lakat ovat alla olevassa kuvassa samassa järjestyksessä kuin ylhäälläkin. Vihreä 476, kultainen 274 ja sininen 266 vaativat tikulle kolme kerrosta, muihin laitoin kaksi. Kyllä useampi näistä varmaankin peittäisi lyhyen kynnen jo yhdellä kerroksella, mutta tikulle tulee aina laitettua vähintään kaksi kerrosta. Näistä lakoista ehdoton lempparini on ihanan shimmerinen vihreä 476! Alarivin lakat tulevat todennäköisesti käyttöön vähän syksymmällä, koska kesä on kirkkaita ja värikkäitä lakkoja varten :)


Vaikka olenkin ollut koko ajan menossa ja en siksi ole kerennyt pahemmin postailemaan tänne blogiin tai vääntämään mitään sen kummempaa kynsitaidetta, niin kahta näistä uusista Kikoista olen päässyt lakkailemaan kynsille asti. Ensimmäisenä testasin tietenkin 476:sta. Lakka on täynnä vihreää ja kultaista shimmerhippua ja on todella helppo levittää. Ei valu kynsinauhoille eikä raidoitu. Peittävään lopputulokseen vaati kolme kerrosta, mutta kuivumisen tai kuplimisen kanssa ei silti ollut ongelmia. Tämä hohtaa auringossa todella upeasti, ehdottomasti yksi tämän kesän suosikkilakkojani! Jostain kumman syystä sormeni näyttävät ihan kalmoilta tässä kuvassa, joka on muuten otettu rahtilaivan komentosillan ikkunalautaa vasten :D Älkää kysykö. Kynsikuvat pitää ottaa silloin kun aikaa, kamera mukana, valkoinen tausta ja tarpeeksi valoa...


Hiekan kultainen 274 taas osoittautui hienoiseksi pettymykseksi. Mielestäni tämä näytti todella kauniilta pullossa, mutta olikin jotenkin vaisu kynnellä. Tämäkin vaati peittääkseen kolme kerrosta ja koostumus oli jokseenkin samanlaista kuin 476:ssa. Eroa taas oli siinä, että 274 oli kova kuplimaan eikä läheskään yhtä nopea kuivuja. Mutta ihan perusnätti, siisti ja neutraali lakka. Ajattelin väsäillä tämän lakan päälle jonkinlaiset teippimanit, jos vain kerkeän. Ja niinkuin kuvasta näkyy, kuvaaminen oli hankalahkoa vaalean shimmerin takia. Kamera ei meinannut tarkentaa sitten millään.

Herättikö mikään Kiko himotusta? Vai löytyykö teiltä jokin näistä lakoista varastosta?


15 kommenttia:

 1. ooh ihana 476! :) OIkee nimi tais olla Joyful Emerald? Aika osuva ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sellainen periaate, että jos pullossa ei lue nimeä, niin minähän en erikseen rupea googlailemaan :D Mutta kieltämättä osuva nimi!

   Poista
 2. Kyllähän multa noi 340 (ehdoton luottovaaleansininen!) ja 266 löytyy, mut nyt iski himot hamstrata lisäää, toivottavasti ehdin lomalla vielä pariisiin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Kikon nettisivuilla on 27. päivään asti ilmaiset toimituskulut muuten!

   Poista
  2. OIII ihanaa!!! kiitti kun kerroit :))

   Poista
  3. Mä en kyllä siellä missään nähnyt tollasta tarjousta? :O

   Poista
  4. Mä en oo ite kerennyt käydä katsomassa kun oon reissun päällä, mutta näin Kikon virallinen twittersivu ainakin ilmoitti ja kysyin vielä että koskeeko Suomeakin ja kuulemma koskee. Varmaan näkyy vasta kassalla tms.

   Poista
  5. No nyt kävin minäkin kaivelemassa noita sivuja, mutta nähtävästi tuo tarjous on voimassa vain Brittien saarilla, vaikka erikseen vakuuttivat että koskee kaikkia maita joihin Kiko toimittaa :/ Asshole twiittailija niillä.

   Poista
  6. Voi harmi :( olisin kyl voinu britteihinki tilata mut ei ny jaksa vaivaantua

   Poista