lauantai 12. heinäkuuta 2014

Ensimmäinen Dior & seilorikynnet

Voi onnistumisen riemun määrää näiden kynsien kanssa! Niinkuin olette varmaan huomanneet, niin minähän en ikinä maalaille kynsilleni mitään vapaalla kädellä. Jos haluan jotain graafista kynsilleni, leimaan tai käytän dotting toolia ja muutenkin koristeluni ovat yleensä varsin yksinkertaisia. Mutta nyt maalasin omin pikku kätösini Kissin Nail Art -lakalla ankkurin kynteeni! Ja kaikki kenelle olen näitä kynsiä tähän mennessä näyttänyt, ovat tunnistaneet se ankkuriksi :D Aikaisemmat teippailukokeilunikin ovat menneet enemmän tai vähemmän metsään, mutta tällä kertaa onnistui sekin loistavasti, jopa oikeaan käteen. Onneksi uskalsin pitkästä aikaa poistua mukavuusalueeltani ja kokeilla vihdoin jotain uutta.


Sellaisia pikkujuttuja, kuten sitä että ankkuri on väärinpäin normaaliin kuvaussuuntaani nähden, ei tietenkään lasketa :D Ensi kerralla sitten! Pääsin käyttämään näihin lakkauksiin kahta testamaatonta lakkaa, Diorin Blue Denimiä (josta lisää postauksen lopussa) ja OPI:n I'm Not Really a Waitressia. Tämän OPI:n sain ylioppilaslahjaksi ystävätäni Erikiltä, joka on itseasiassa tällä hetkellä Italiassa diilaamassa mulle Kikoja! Onneksi mulla on ihania ystäviä :)


Diorin Blue Denimiä, OPI:n I'm Not a Waitressia, Mavalan Sparkling Goldia ja Gina Tricotin Whitea on kaikkia kynnellä kaksi kerrosta. OPI ja Dior olisivat molemmat peittäneet mainiosti jo ensimmäisellä kerroksella, mutta ruman uurteiset kynteni vaativat kaksi kerrosta näyttääkseen näteiltä. Keskisormet raidat on tosiaan tehty koristeteipeillä. Valkoisen lakan päälle lakkasin kerroksen Blue Denimillä. Alla on vielä harvinaisen vino kuva koko potretista.


Toissapäivänä kävin isäni kanssa katsomassa uutta asuntoani Tampereella ja takaisintulomatkalla pysähdyimme syömään Lahdessa. Kävimme nopeasti myös pyörähtämässä kaupoilla, ja onneksi kävimmekin sillä Sokokselta bongasin 70% alennuksesta ihanan Diorin lakan! Minulla ei ikipäivänä olisi varaa ostaa Dioria täysihintaisena, joten suurinpiirtein pompin riemusta siellä Sokoksella :D Oikein kaunis sininen, joka tietenkin heti pääsi käyttöön. Blue Denim peittää yhdellä kerroksella (pitkälle kynnelle saattaa tarvita kaksi) ja levittyy kuin unelma. Lakkaan ei saa skraiduja vaikka kuinka yrittäisi. Kaikinpuolin unelmalöytö!


8 kommenttia: