sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Koska kaikki muutkin

Pitihän minunkin mennä hakemaan Seppälästä sorbettilakka itselleni, kun kaikki ovat niitä hehkuttaneet. Eniten vakuutuin nähdessäni tämän Sinin postauksen. Harjoitin suurta itsehillintää Seppälän lakkahyllyllä ostaessani vain Vanilla Sorbetin. Se olisi ainakin näin jälkikäteen ajateltuna toiminut parhaiten ihan yksinään. Olin olevinani tosi taktinen kun lakkasin muut sormet neonvihreällä ja lohenpunaisella, mutta Vanilla Sorbetin hileet eivät erottuneetkaan niin selkeästi. Mutta kyllä näitä kynsiä ehkä päivän verran katselee. 


Minulla oli taas hieman ongelmia kamerani kanssa. Ja koska olen jälleen poikaystäväni luona, enkä pääse omalle koneelle tuttujen kuvanmuokkausohjelmien ääreen, niin nämä kuvat ovat nyt mitä ovat. Viime kerralla kun yritin muokata kynsikuvia poikaystäväni photoshopilla, niin vain pahensin tilannetta :'D Sorbettilakka ja Laylan N.08 toistuvat ihan oikean värisinä, mutta peukalossa olevaa OPI:n I Eat Mainly Lobsteria ei mitenkään tunnista samaksi lakaksi.


Laylan N.08:a sai lakata kolme kerrosta kynnelle, OPI:n kanssa kaksi kerrosta oli riittävästi. I Eat Mainly Lobster peittää kyllä jo ensimmäisellä kerroksella, mutta kynsistäni on tullut niin uurteiset, ettei yhdellä kerroksella kehtaa olla. Vanilla Sorbetia laitoin kaksi kerrosta, joskin pohjalle lakkasin kerroksen Gina Tricotin Whitella. Alla vielä kuva käytetyistä lakoista. 


4 kommenttia: