keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Söpö kuin possu pienenä

Pilkut eivät sitten ikinä näytä pahalta tai kyllästytä! Näistäkin vaaleanpunaisista pilkkukynsistä tuli niin söpöt, että ei voi muutakuin tuijotella koko ajan. Tein nämä itseasiassa jo pari päivää sitten, mutta olen ollut niin kiireinen kaikenmaailman opiskelija-asuntojen hakemisten sun muiden kanssa. Kauhea häsellys ollut koko viikon. Minulla olisi hirveästi kaikki kivoja kynsi-ideoitakin, mutta en ole viiitsinyt poistua mukavuusalueeltani, kun lakkaukselle on niin vähän aikaa. Jos hyvä idea meneekin täydellisesti pieleen, ei olisi aikaa laittaa uusia tilalle. Ehkä vielä joku päivä tässä kesällä :D


Näissä lakkauksissa on pohjalla kaksi kerrosta Flormalin LS06:sta. Se oli edelleen helppo levittää, eikä valunut kynsinauhoille. Olen käyttänyt lakkapullosta jo yli puolet, eikä koostumus ole yhtään jankkiintunut. Mainio hinta-laatusuhde siis. Isommat vaaleanpunaiset pilkut on tehty Kikon 288:lla ja pienemmät pinkit 313:lla. Valkoiset pilkut on tökitty milläs muullakaan kuin Gina Tricotin Whitella.


Tällaiseten pilkkukynsien tekeminenhän on superhelppoa ja -nopeaa. Pohjalakka vaan alle ja dotting toolilla töpöttelyä ja sitten vaan pikakuivattajat päälle. Ja lopputulos on aina toimiva. Varsinkin tämän viikon ihanille hellekeleille nämä kynnet sopivat kuin nenä päähän! Vaikka kiireitä on ollutkin, olen onneksi ehtinyt nautiskella auringosta. Ihonvärini alkaa olla jo aika lähellä kahvipapua :D Ei sillä että olisin makaamalla maannut auringossa, vaan sitä väriä tarttuu lähinnä pyöräilessä ja muutenkin ulkona ollessa. 
Aurinkoista kynsilakkakesää kaikille lukijoilleni!


6 kommenttia: