maanantai 28. heinäkuuta 2014

Kesäkissakynnet & tuliaisia Italiasta part.2

Ja taas tuli viikon postaustauko. Tällä kertaa syytän kesäflunssaa, Tampereelle reissaamista yliopistoon ilmoittautumista varten ja Kotkan meripäiviä! No mutta nyt pitäisi olla parin päivän hengähdystauko. Kerkeän kaikessa rauhassa lakkailla ja bloggailla. Aah. Nämä kynnet väsäsin meripäiville. Parhaiten teemaan olisi tietenkin sopinut kunnon merimieskynnet, mutta kun vastahan minä sellaiset tein. Päätin sitten taiteilla vihreän sävyiset leopardikynnet. Ei näistä kovin leopardeja tullut, mutta ainakin nämä sopivat oivasti poikaystäväni armeijan loma-asuun! :D


Pohjalle lakkasin vain yhden kerroksen Color Clubin Perfect Moltenia. Upea lakka! Se on lojunut kaapissani käyttämättömänä marraskuusta asti, en yhtään tajunnut, että se voisi olla näin hyvälaatuinen ja kaunis. Levittämisen kanssa ei ollut mitään ongelmaa, pinta ei jäänyt skraiduiseksi vaikka laitoinkin vain yhden kerroksen. Pitänee kokeilla tätä leimauksessa pikimiten. Leopardipilkut on tehty vihreällä Miyon Papay/Mango-tuoksulakalla ja Kissin mustalla koristelulakalla. Minulla olisi tosi kiire näitä tehdessä ja se kyllä valitettavasti näkyy hieman sotkuisena lopputuloksena. Ovat nämä silti mielestäni kivat!


Blogini on kyllä ihan rappiolla! Postauksia tulee ihan milloin sattuu ja hyvin harvakseltaan, ja kuvatkin on otettu joka kerta eri paikasssa :D Koittakaa kestää! Nämä kuvat on otettu poikaystäväni kämpän ikkunalaudalla. Mutta eiköhän meno ala tästä tasaantua kunhan saan muutettua Tampereelle ja koulukuviot sujumaan rutiinilla. Eli joskus syyskuun puolella, hahhah! Alla on on samaisella ikkunalaudalla otettu kuva käytetyistä lakoista. 


Sitten toinen erä niitä Italian tuliaisia. Nämä neljä Pupa-merkkistä lakkaa sain siis poikaystäväni vanhemmilta Sardiniasta. En ollut ikinä aikaisemmin kuullut tästä merkistä, onko kukaan muu? Nämä neljä ovat nimeltään vasemmalta oikealle Under Water 006, Black&White 004, Black&White 003 ja Mosaic 006. Kaikki ovat toppereita, mutta kultaista Under Wateria voi käyttää yksinäänkin jos lakkaa useamman kerroksen.


Lakat ovat tikuilla samassa järjestyksessä kuin yllä olevassa kuvassa. Under Wateria on kolme kerrosta, muita kaksi. Glitterien levittäminen ei ollut helpoimmasta päästä, mutta kun pullosta kalastelee tarpeeksi hileitä ja levittää tikulle kieli keskellä suuta, niin lopputulos on ihan siisti. Yleensä en ole tikkuglitterien suurin ystävä, mutta varsinkin Black&White 003:ssa ne näyttävät tosi hyvältä! Yhtään Mosaicin kaltaista lakkaa minulla ei vielä ollutkaan, joten odotan innolla sen testaamista. Oikein mukavia uusia tuttavuuksia nämä Pupat. Näitä tullaan varmaankin näkemään piakkoin kynsillä :)

4 kommenttia: