maanantai 3. elokuuta 2015

Kynsikirppistelyä Tampereella

Viime perjantaina oli Tampereen kynsiharrastajien pienimuotoinen tapaaminen kynsilakkakirppistelyn merkeissä. Oli tosi kiva tavata muita kynsihörhöjä ja päästä hipelöimään ihan hillitöntä valikoimaa edullisia kynsilakkoja. Sain ihan hyvin omia vanhojankin myytyä pois, mutta ostelun kanssa vähän karkasi mopo käsistä! Mukaan tarttui kokonaiset 13 uutta lakkaa. Tunsin jokseenkin huonoa omaatuntoa ja ostoskrapulaa näiden jälkeen kunnes luin muiden bloggareiden heinäkuun ostospostauksia ja tulin tulokseen, että minhän olen ollut suorastaan maltillinen ;)


Kaikkia tämän postauksen lakkoja on tikulla kaksi kerrosta, ellei toisin ole mainittu. Kirppispöydältä bongasin kolme hyvin samankaltaista ihanaa kirkasta keltaista lakkaa, ja koska en osannut päättää minkä niistä ottaisin, otin sitten kaikki :'D Kuvassa vasemmalla on Nfu Oh FS01, joka on ihan tavallinen kirkkaan keltainen creme. Keskimmäisenä on China Glazen Sun-Kissed, josta olen haaveillut vaikka kuinka pitkään. Kertakaikkisen upea lakka, joka loistaa kilpaa vain auringon kanssa. Oikean reunimmainen lakka on Gina Tricotin Python Green, jonka peittävyyteen olin hieman pettynyt. Lakka on todella ohutta ja tarvitsee ilmeisesti aika monta kerrosta peittääkseen kunnolla.


Vasemman reunimmainen lakka on China Glazen Sunday Funday, joka sekin on ollut kiinnostukseni kohteena jonkin aikaa. Tämä olisi peittänyt melkein kokonaan jo ensimmäisellä kerroksella ja tuntui muutenkin laatukamalta. Barry M:n Cancunin hankin lähinnä, koska en ole ikinä testannut yhtäkään lakkaa kyseiseltä merkiltä. Oikein hurmaavan sävyinen mattalakka, mutta ehdin testaamaan tätä myös päällyslakan kanssa, jolloin se on lähes identtinen OPI:n Amazon..Amazoff:n kanssa. China Glaze, josta on etiketti kulunut pois on For Audrey. Se piti ostaa ihan vain sen takia kun kaikki aina puhuvat siitä :D Vastaavia sävyjä nimittäin löytyy. Taitaa omasta kokoelmastani olla lähinnä Goshin Miss Mintyä.


Ja sitten kimallusta <3 Vasemmalta oikealle: Sally Hansen Lustre Shine -kokoelman Scarab, Mereneidin nimetön glitteri, Sally Hansenin Gem Crush -kokoelman Bling-Tastic sekä Mavalan Magic Confetti. Tuo Mavala on uskomattoman upea, aivan täydellinen merenneitokakka! Sitä olen ehtinyt testaamaan jo kynsillekin, mutta siitä lisää sitten loppuviikosta :) Vaikuttaa siltä, että minulla on sinisiä glittereitä nyt ainakin hetkeksi...


Olin onneksi ensimmäisenä paikalla, niin pääsin haukkana metsästämään kaikki indie-herkutkin päältä! Vasen lakka on Delush Polishin Star Gazer, joka ei sitten millään olisi halunnut tulla kuvatuksi. Ihanan kirkas ja iloinen lakka! Vasen lakka taas on legendaarinen A-Englandin She Walks In Beauty. Minulla on ennestään vain yksi A-Englandin lakka, jossa sattuu olemaan sudissa valmistusvirhe. Tämä lakka oli kuitenkin täysin kunnollinen. Tarvitseeko sanoa kuinka tyytyväinen olen kun onnistuin nappaamaan nämä lakat itselleni!


Ja sitten vielä viimeisenä parivaljakkona H&M Confetti Rain ja Kikon 620. Kikoa on tikulla vain yksi kerros. Confetti Rain jostain syystä herätti todella lämpimiä tunteita, vaikka ihan tuollainen perus markettilakka onkin. Suti oli tottakai pieni ja kömpelö, mutta lakka on mielestäni todella nätti! Kikon hankin, koska minulla on ennestään pari lakkaa tuosta Mirror-kokoelmasta ja tiedän, että ne sopivat leimaamiseen. Vaikka tulikin näin holtittomasti hankittua uusia lakkoja, lompakko ei ottanut hirveän kovaa osumaa. Sain omia lakkoja myytyä sen verran hyvin, että jäin loppujen lopuksi illasta vain yhdeksän euroa tappiolle. Ei paha ollenkaan! Jos näillä pärjäisi taas hetken ;)

12 kommenttia:

  1. Mitä herkkulakkoja <3 Hauskasti tiettyjä sävyjä oot himoinnut kirppispäivänä :D Python green on kyllä pirullisen ohut kaveri. Muistan aikoinaan ihmisten laittaneen sitä mustan päälle ja se oli muistaakseni ihan jännän näköinen sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, katselin ihan samaa näin jälkikäteen :D Pitänee ilmeisesti kokeilla tuota Python Greeniä mustan päällä, kiitos vinkistä :)

      Poista
  2. Onpas paljon herkkuja muuttanu sun luo!

    VastaaPoista
  3. Onpa sulla löytöjä! Sunday Funday on ihana, yks mun lempisinisistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta! Vastaavanlaista sinistä multa ei vielä löydykään :)

      Poista
  4. Voi nam mitä ostoksia! Oon ehkä pikkusen kade ;D

    Ja mitä ihmettä, juuri muutama päivä sitten selailin Norway Nailsin valikoimaa A Englandin lakoista ja törmäsin ensimmäistä kertaa tuohon She Walks In Beautyyn, ja tämä on nyt kolmas blogi jossa näen kyseisen lakan sen jälkeen! Universumi puhuu mulle, mä tarviin tuon lakan ♥ Vai mitä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaah, todellakin universumi puhuu sulle! :D Eikun vain shoppailemaan ;)

      Poista