perjantai 28. elokuuta 2015

Geelilakkoja

Juujuu, elossa ollaan vaikka postausta onkin tullut nyt hiukan harvassa. Nyt on rutistettu viimeiset työpäivät pulkkaan, saatu ensimmäinen syysflunssa ja viikonloppureissu Tallinnaan tiedossa. Ja ah, ensi viikolla takaisin kouluun! <3 Lakkauksia on kyllä varastossa, en vain ole tänne blogiin asti ehtinyt niitä julkaisemaan. Tässä olisi kivat pilkuttelut parin viikon takaa. Minun piti tehdä lakkaukset, jotka kestäisivät kynsillä melkein viikon eivätkä ottaisi osumaa kovastakaan riehumisesta. Sen viikon ohjelmassa oli nimittäin mm. pyöränhuoltoa ja Kallion baarikierrosta :D Siksi valitsinkin lakkapariksi Essencen ja OPI:n geelilakat. Hyvin kestivät!


Pohjalle lakkasin minttua Essencen Play With My Mint -geelilakkaa yhden kerroksen. Sen päälle tein puolikuut harmaalla OPI:n Infinite Shine -kokoelman Steel Water Run Deep -lakalla. Senkin kanssa riitti yksi kerros. Pilkut tein Gina Tricotin valkoisella ja poikkeuksellisesti Konadin mustalla leimalakalla, sillä en kuollaksenikaan saanut China Glazen Liquid Leatheria auki :'D Kuvassa kuitenkin näkyy virheellisesti Chinan pullo. Pilkut eivät ihan asettuneet suunnitelman mukaan, mutta kyllä nämä kauempaa katsottuna näyttivät ihan veikeiltä. 


Yleensä lakkaan kynteni illalla, että ne ovat sitten aamuksi totaalisen kuivat, mutta tällä kertaa väsäsin lakkaukset juuri ennen töihinlähtöä ja tietenkin tökkäsin peukalon pahasti pyörän tarakkaan niin että lakka meni ruttuun. Kokemukseni näistä Infinite Shine lakoista on muutenkin se, etteivät ne kuivu tavallisen pikakuivattajan kanssa yhtä nopeasti kuin muut lakat. En sitten tiedä olisiko tilanne parempi sarjan oman päällyslakan kanssa. Tuntui nimittäin että tuohon harmaaseen lakkaan tuli lommoja vielä tunteja lakkaamisen jälkeen, vaikkei lakkaa ollut kynnellä kuin yksi kerros. Toisaalta kesto on ihan jotain omaa luokkaansa, joten en valita. 

4 kommenttia: