perjantai 7. elokuuta 2015

Merenneitokynnet

Minulla on kyllä joku ihme fiksaatio kaikkiin kala- ja merenneitovibaisiin lakkoihin ja koristeluihin. Taas tuli melkeinpä vahingossa tehtyä merenneitokynnet. Valitsin uusista kirppislakoistani Barry M:n Cancunin ja Mavalan Magic Confettin skittletteen. Tarkoituksena oli tehdä aivan toisenlaisia leimoja vasta tilaamastani BPS:n laatasta, mutta kuviot eivät nousseet siitä sitten millään, joten turvasin tähän tuttuun ja turvalliseen suomukuosiin. Sekään ei ihan mennyt nappiin, joten epäilen, että vika on uudessa leimailuun käyttämässäni kynsilakanpoistoaineessa. Nätit näistä tuli joka tapauksessa!


Cancunia lakkasin joka kynnelle kaksi todella helppoa kerrosta. Kaikinpuolin oikein kelpo lakka! Ei raidoittunut tai kuplinut, kuivuikin vielä nopeasti. Keskisormeen lakkasin kolme kerrosta Magic Confettia, joka sekin käyttäytyi yllättävän hyvin ollakseen tuollainen glitteri. Kestävyys taas ei ollut mitään huippuluokkaa, vaan tämä otti osumaa jo heti seuraavana päivänä. Etusormeen lakkasin ensin yhden kerroksen Dependin 223 -metallilakkaa, jonka päälle lakkasin vielä kerroksen Cancunia. Hopeiset niitit kiinnitin Mavalan värittömällä lakalla ja HK Girl -pikakuivattajalla. Leimat tein laatasta héhé 005 tuolla samalla hopeisella Dependillä.


Kertakaikkisen rakastuin tuohon Mavalan glitterlakkaan. Saatan yrittää metsästää siitä itselleni kaksoiskappaleen, jos tämä vaikka joskus pääsee loppumaan. Cancun teki myös vaikutuksen, mutta nämä kuvat jonkin verran vääristävät sen sävyä. Kyseessähän on mattalakka, mutta kun laitoin tavallisen pikakuivattajan sen päälle, muuttui lakka lähes dupeksi OPI:n Amazon...Amazoff:lle. Näistä kuvista yhtäläisyys ei tosiaan näy, mutta luonnossa ainakin minun silmääni lakat ovat lähes identtiset. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö molemmille lakoille olisi sijaa kokoelmissani, sillä Cancun on tavallisena mattaversiona kovin eri näköinen. 

10 kommenttia: