keskiviikko 19. elokuuta 2015

Halloween?

Hups, viikon postaustauko! Olen kärsinyt täällä teknisistä ja aikataulullisista ongelmista, mutta nyt pitäisi saada postaustahti korjattua. Täytyy kyllä myöntää, että hieman masentaa nämä lyhyet kynnet. Lisäksi onnistuin vahingossa tekemään tällaiset ihme halloween-kynnet. Tarkoitus oli vain testata uutta China Glazen Sun-Kissed-lakkaa, mutta sitten jotenkin vain kävi näin :D Sun-Kissed oli kyllä oikein kiva, mutta en voi välttyä halloween-viboilta kun yhdistin sitä mustaan ja näihin koristeluihin. Täytyy muistaa, etten enää ikinä laita chevronteippejä kynnen kärkeen. Näyttää kerrassaan kamalalta. 


Sun-Kissediä lakkasin nimetöntä lukuunottamatta kaikille kynsille kaksi kerrosta. Lakan koostumus oli hyvin kummallinen, mutta pikakuivattajan kanssa pinta jäi ihan kelvoksi. Nimettömään lakkasin kaksi kerrosta China Glazen Liquid Leatheria, samoin kuin etusormen ja pikkurillin kärkiin. Leimat tein Konadin mustalla leimalakalla laatasta héhé 018. Nimettömän niitin kiinnitin Mavalan värittömällä lakalla sekä HK Girlillä. Kerrankin löysin täysin mätsäävän lakan ja niitin!


Positiivista näissä lakkauksissa oli hyvä kesto. Menin näillä samoilla kynsillä melkein viikon, eikä edes nimettömän niitti pudonnut matkalla pois. Toisaalta se nyt voi johtua myös näistä nysäkynsistä. En millään malttaisi odottaa, että kynnet kasvaisivat edes tuosta sormenpään yli. Tunnen itseni edelleen aivan amputoiduksi :D Poden ehkä muutenkin pienoista kynsimasennusta. Tätäkin postausta varten piti potkia itseäni takapuolelle useamman kerran, ennen kuin sain edes aloitettua. Mutta kyllä tämä tästä :)

4 kommenttia:

  1. Hienot! Tuo Sunkissed on ihanan pirteän värinen :) toivottavasti kynsimasennuskin helpottaa pian!

    VastaaPoista
  2. No ehkä hieman tulee Halloween-viboja näistä, mutta ei haittaa! Siistit kynnet on siltikin ♡

    VastaaPoista