tiistai 11. elokuuta 2015

Nysäputet

Johan sitä pitkien kynsien iloa riittikin tässä harvinaisen kauan. Viime viikolla kuitenkin menin ja pamautin pyörän tarakan sormilleni, niin että yksi kynsi katkesi suorastaan niin että veri lensi. Lyhensin samantien kaikki loputkin kynnet, sillä en kestä katsella epäsymmetrisiä sormia. Osumaa ottanut kynsi on parantunut jo yllättävän hyvin, enää on hieman rupea jäljellä kynnen alla. Tuntuu kyllä jotenkin todella avuttomalla näillä nysäkynsillä. Mitään lattialle pudonnutta ei saa ylos ja tuntuu kuin sormista olisi amputoitu 1/3 pituudesta pois. Onneksi lyhyillekin kynsille saa ihan nättejä lakkauksia tehtyä. Esimerkiksi näistä tuli oikein kivat. 


Valitsin taas käyttöön uusia kirppislakkojani. Peukalon ja nimettömän glitter on H&M:n suloinen Confetti Rain, jota lakkasin kaksi kerrosta. Suti on tosi pieni ja säälittävä, mutta lakka peitti yllättävän hyvin. Pidemmälle kynnelle olisi kuitenkin takuuvarmasti saanut laittaa kolme kerrosta. Muissa kynsissä pohjalla oleva vaaleanpunainen on Sinful Colorsin Easy Going, jota sitäkin on kynnellä kaksi kerrosta. Easy Goingin päälle tein leimat Kikon violetilla 620-metallilakalla laatasta héhé 018. Pikkurillin strassit kiinnitin Mavalan värittömällä lakalla. Eivät muuten sulaneet eivätkä edes sumentuneet ollenkaan, vaikka minulla oli nämä samat lakkaukset 6 päivää. Kestävien ja sulamattomien strassien löytäminen on yllättävän vaikeaa. Nämä kyseiset yksilöt ovat peräisin Inkki Pinkistä. 


Tällä kertaa kokeilin muuten leimailussa ihan puhdasta asetonia, ja kyllä muuten homma luisti! Käytin aikaisemmin Tokmannilta hankkimaani öljytöntä poistoainetta. Sen loputtua kokeilin Miramea, X-traa ja Coralia, ennen kuin vihdoin uskaltauduin Kynsikoristelut -Facebook-ryhmän rohkaisemana kokeilemaan puhdasta asetonia laattojen puhdistamiseen. Voin suositella! Yllättävää kyllä, puhdas asetoni ei haise läheskään yhtä pahalle kuin monet lakat tai poistoaineet. Ei sillä että sitä silti kannattaisi kauheasti nuuskutella :D Nyt en aio muuta tehdäkään kuin leimailla seuraavat pari viikkoa. 

8 kommenttia:

 1. Kaunis lakka yhdistelmä ja muutenkin nätti kokonaisuus :) Mistä sä sitä puhdasta asetonia hankit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Putilo on oikeastaan iskän hankkima, mutta Motonetistä muistaakseni :D

   Poista
 2. Söpöt putet sulla ja kaunis lakkaus! Ite tykkään enempi lyhyistä kynsistä ittelläni, kaikki on helpompaa nysillä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tykkään enempi pitkistä kynsistä ainakin omissa sormissa. Heti näyttää kädet jotenkin sirommilta ja elegantimmilta :)

   Poista
 3. Nätit ovat silti vaikka jouduit lyhentään ja mulla ei koskaan täysin samanmittaiset,kun osa ei kasva samaa tahtia tai hajoilee ja oikeasta kädestäni sormi poikki ja muuta poikkeavaa nii ei sit paljoa haittaa jos vasenki vähän eripituiset kynnet

  VastaaPoista
 4. Upeat lakkaukset ^.^
  Eikä nää nyt niin nysiltä näytä, tietenki se varmasti itellä tuntuu erilaiselta :D Mutta kyllä lyhkäsiinki kynsiin voi loihtia kauniita lakkauksia, niinkuin esim. nämä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne! Ja totta kai voi, näin iso pituuden muutos vaan aina tuntuu niin musertavalta :D

   Poista