Tietoja minusta

Kynsiharrastukseni alkoi lukion kakkosluokalla kun ystäväni Ida lakkasi minulle ranskalaisen manikyyrin Mavalan harmaalla ja vaaleanpunaisella lakalla. Näin tarkasti vielä muistan! Noista lakkauksista alkoi innostukseni kynsiä kohtaan ja tammikuussa 2013 isäni patisti minut perustamaan blogin. Ennen lukiota lakkasin kynsiä hädin tuskin koskaan, saati sitten että olisin tiennyt mitään kynsijutuista. Idan tekemä lakkaus oli todellinen käännekohta täydestä "offista" satasella "onniin" :D Tällä tiellä sitä yhä ollaan, enkä osaisi enää kuvitella elämää ilman bloggaamista. Millä muulla minä muka täyttäisin vähäisen vapaa-aikani rippeet? ;)


Blogi on vaihtunut tyyliään pariin otteeseen olemassaolonsa aikana, mutta kaikista eniten kehitystä on tapahtunut ihan omissa lakkaustaidoissani. Mikäli olet aloitteleva lakkaaja, käy ihmeessä keräämässä rohkeutta ensimmäisistä postauksistani; ihan nollasta sitä on täälläkin aloitettu! 

Blogin kirjoittamiseen minua inspiroi erityisesti oman kehityksen seuraaminen. On mahtavaa aivan konreettisesti huomata kuinka paljon on ehtinyt oppia. Bloggaaminen on minulle ennen kaikkea mukava harrastus, enkä tee tätä turhan verenmaku suussa. Kaiken ei tarvitse olla täydellistä, uutta tai hienoa. Lakkailen ja postailen silloin kuin ehdin, enkä ota turhaa stressiä esimerkiksi uusista tekniikoista tai vasta ilmestyneistä lakkakokoelmista. Välillä tekee mieli postailla muustakin kuin kynsistä. Sellaiset postaukset löytyvät tunnisteella "offtopic" tuolta sivupalkista. 


Kynsien lisäksi puuhailen kaikennäköistä muutakin. Olen entinen telinevoimistelija ja minulta löytyy ylempi vihreä vyö Taekwondosta. Nykyisin lenkkeilen ja käyn salilla. Suurimman osan ajasta toki vie yliopisto-opiskelut. Opiskelen Tampereen yliopistossa informaatiotutkimusta ja interaktiivista mediaa internet- ja pelitutkimuksen opintopolulla. Siinä sivussa tulee lueskeltua viestintää ja mediakulttuuria. Koulu vie ihan perinteisen opiskelunkin lisäksi kohtalaisesti aikaa, koska olen aktiivisesti mukana ainejärjestötoiminnassa. Olen ainejärjestömme tiedottaja ja lehden päätoimittaja. Molempiin pesteihin on muuten ollut hyötyä tästä säännöllisestä bloggailusta :)

Asustelen täällä Tampereella ihanan kämppikseni Hennan kanssa, mutta ravaan säännöllisesti Helsingissä ja kotikaupungissani Kotkassa sukulaisten ja ystävien, sekä Aalto-yliopistossa opiskelevan poikaystäni Havun perässä. Vaikka Tampereella nykyään asunkin, on Kotka minulle ikuisesti se ykkönen. Kaikista eniten täällä sisämaassa tulee ikävä merta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti