keskiviikko 5. elokuuta 2015

Succés

Minulla on aikajärjestys aivan sekaisin näissä postauksissa, mutta eipä se kai haittaa. Nämä lakkaukset ovat parin viikon takaa. Nämä olivat vähän sellaiset flow-lakkaukset. Valitsin vain värit ja annoin fiiliksen viedä ilman mitään sen kummempaa suunnitelmaa. Joskus tämä taktiikkaa toimii loistavasti ja joskus sillä taas saas kamalia fiaskoja aikaiseksi. Tällä erää onnistuin kuitenkin mielestäni aivan uskomattoman hyvin! Nämä ovat varmaankin koko vuoden lempilakkaukseni! En voinut olla ihailematta näitä jatkuvasti. Tulee ehkä hieman mieleen jokin Marimekko-design :D


Kaikkia lakkoja on kynnellä kaksi kerrosta. Vadelmanpunainen lakka on Miyon tuoksulakkakokoelman Raspberry. Vaikka väri on oikein vadelmainen, lakan tuoksu on vain makea, mutta ei pistävällä tavalla kuin tuoksulakoissa yleensä. Valkoisena pohjana on tietenkin käytetty Gina Tricotin valkoista. Vaaleampi harmaa on OPI:n Taupe-Less Beach ja tummempi Sinful Colorsin Mauvelous. Leimat on tehty Konadin valkoisella leimalakalla laatasta BP-46. Näiden kaikkien väriyhdistelmä on suorastaan herkullinen. Hankkisin mielelläni tätä värimaailmaa vaikka kodintekstiileihini!


Nämä kynnet olivat myös oikein kivat lakattavat, sillä kaikki lakat olivat niin hyvälaatuisia ja pilkuttelu on niin ihanan helppoa ja vaivatonta. Leimatkin nousivat ja kohdistuivat ilman minkään maailman taisteluita. En tiedä olenko ikinä hullaantunut yhtiinkään lakkauksiin yhtä kovasti kuin näihin. Olen yleensä aikamoinen glitterhamsteri, mutta jotenkin siinä aina käy niin, että ihan tällaisilla peruscremeillä saa kaikista upeimmat taideteokset väsättyä. Mutta mitä mieltä siellä ruudun toisella puolella, tuleeko kenelläkään muulla Marimekko mieleen näistä kynsistä?

8 kommenttia: