sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Blogitauko

Tulin tässä nyt sellaiseen tulokseen, että blogi jää epäviralliselle tauolle jonnekin tuonne joulun kieppeille. Epävirallinen tarkoittaa sitä, että satunnaisia postauksia saattaa ilmestyä, sillä lakkailua en suinkaan ole lopettamassa. Bloggaaminen on tässä jo jonkun tovin tuntunut pienoiselta pakkopullalta, joka ilmenee myös niin, ettei edes lakkapulloihin tule tartuttua samalla innolla kuin ennen.  

Haluaisin pitää tämän harrastukseni pari kuukautta ihan omana juttunani. Lakkailen silloin kun ehdin ja haluan, enkä niin että tarvitsee miettiä kuinka tiuhaan ja säännöllisesti blogiin saa sisältöä. Lisäksi olen aina aikaisemmin joutunut tekemään valintoja urheilun ja lakkaamisen + bloggaamisen väliltä. Nyt olen kuitenkin aloittamassa ihan kunnon elämäntaparemonttia, sillä en jaksa olla koko ajan kipeänä. Haluan kokeilla miltä urheileminen ja arkirutiinit tuntuvat ilman että tarvitsee miettiä mikä on kynsi- ja mikä salipäivä. 

Katsellaan sitten joulukuussa uusiksi :)

11 kommenttia:

 1. Nautihan tauosta! Ja hei, ois kiva lukea sun elämäntaparemontista ja sen edistymisestä...

  VastaaPoista
 2. Miulla tuli kesällä pidettyä reilun kuukauden pituinen tauko bloggailusta ja voin kertoa, että teki hyvää :)
  Joten nautihan tauosta, kyllä myö täällä siua odotetaan ^.^

  VastaaPoista
 3. Mukavaa lomailua! Palailet sitten taas uudella innolla :)

  VastaaPoista
 4. Pidä virkistävä bloggailutauko, kyllä me täällä ollaan vielä senkin jälkeen :)

  VastaaPoista
 5. Olisi kiva saada jotain päivitystä tähän tilanteeseen :) Oletko vielä taukoilemassa, palaatko jossain kohtaa bloggailemaan vai oliko tää tässä? :(

  VastaaPoista