tiistai 15. huhtikuuta 2014

Viikon kynsikuulumiset

On se kumma kuinka lomallakin voi olla niin kiire, ettei kerkeä bloggaamaan läheskään niin usein kun kouluarkena! Arjesta puheenollen, Goodly Nails -blogin Mari heitti minulle arkihaasteen toteutettavaksi tänne blogin puolelle. Olin kuitenkin jo kerennyt aloittaa kyseisen haasteen tekemisen Instagrammissa, joten sieltä voi käydä vilkaisemassa kuviani nimimerkin VIV3KA takaa. Tuskin aion tuplapostata arkikuvia tänne blogiin asti. Mutta sitten kynsiä! Tässä tämänhetkiset mattaunelmat.


En oikein jaksanut lakata mitään suurempia taideteoksia edellisten pieleenmenneiden kynsien tilalle (tämän postauksen lopussa), joten halusin tehdä jotain simppeliä, takuusöpöä ja mattaista. Peukaloon ja nimettömään lakkasin kaksi kerrosta Gina Tricotin Whitella. Muilla kynsillä on kaksi kerrosta Kikon 282:sta, jota oikeastaan olisi pitänyt laittaa kolme, jotta ei olisi kuultanut läpi. Mutta olin laiska. 


Ovat nämä kyllä niin söpöt! Ja tosi helpot ja nopeat. Oodi mattapäällyslakan keksijälle! Onko teillä rakkailla kynsisiskoillani tietoa, miksi mattapäällyslakka rupeaa kummallisesti halkeilemaan ja railoittumaan parin päivän päästä lakkauksesta? Se vähän harmittaa. Mutta alla vielä kuva käytyistä lakoista.


Ja sitten suuntaammekin fail-osastolle. Ainahan ei voi onnistua, varsinkaan jos päästää Vivekan yrittämään jotain vapaalla kädellä. Ihan kivat lakat erikseen, mutta eivät ne oikein mätsänneet tässä skitlettessä. Tähän skitletteen käytin Different Dimensionin Orbitia, China Glazen Liquid Leatheria, Gina Tricotin Whitea ja Kissin mustaa ja hopeista koristelulakkaa.



6 kommenttia:

  1. Ihana mattana tuo pinkki! Enkä mä mitään failia näe noissa toisissakaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mun mielestä noi lakat eivät vaan mätsää... Mutta kiva jos sinusta kuitenkin! :)

      Poista
  2. Hei kultsi, sulle on haaste mun blogissa :)

    http://vispilavintiontemmellyskentta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Oi, onpas herkun värinen toi Kiko :P
    Ja kuule, sie oot ihan liian itsekriittinen kynsiesi suhteen sillä noi "fail" kynnet on upeat! ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitoksia! Tietenkin itse on aina enemmän kriittinen omia tekeleitään kohtaan :) Eihän nuo mitkään kamalat ole, mutta eivät vain iskeneet minulle.

      Poista