keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Vappukynnet part.2

Tässä olisi nyt ne fimounelmat, joiden toteuttamisesta haaveilin viime postauksessa! Minulla ei ole pitkään aikaan ollut yhtä suurta lakkaamisen riemua, kun näitä kynsiä tehdessäni. Ja näistä tuli aivan mahtavat! :'D Juuri niin hullut kuin halusinkin. Saanen siis esitellä vappuskitleten maustettuna fimoilla, ranskiksilla, hololla ja indieglitterillä! Alkuperäiseen suunnitelmaan kuului lisäksi vielä pinkkiä lakkaa, mutta se ei sitten loppujen lopuksi mahtunutkaan mukaan. Sormet loppuivat kesken.


Minusta nämä ovat sopivan överit vappukynsiksi ja pidän näistä tosi paljon. Varsinkin noista fimoista! En ole ikinä aikaisemmin kokeillut fimoja, koska olen ajatellut, että ne putoavat heti pois ja muutenkin häiritsevät möykkyinä kynnellä. Yllättävän hyvin ne ovat pysyneet. Tein nämä kynnet eilen illalla ja fimot ovat selvinneet jo yön yli ja jopa hiusten pesun tässä aamulla. Olin aivan varma, että ne sinkoilisivat ympäri suihkua. Kaapissani olisi kyllä joku kynsiliima, mutta en oikein haluaisi ruveta sotkemaan sen kanssa. Liimasin fimot kynteen Mavalan Incolorella. Alle yksi kerros, päällä kaksi, ja sitten vielä Secheä. Toimii!


Mutta sitten lakkoihin. Fimokynsissä on pohjalla vain OPI:n Nail Envyä. Kärjen ranskisosa on tehty kolmella kerroksella samaisen merkin Another Polish Joke!:a. Etusormessa ja pikkurillissä on kaksi kerrosta Gina Tricotin Whitea, jonka päällä on yksi kerros Lush Lacquerin Lite Britea. Lite Britea käytin myös viimevuotisissa vappukynsissäni. Se on ihanan pirteä glitteri ja sopii täydellisesti vappuun. Keskisormessa on kaksi kerrosta Cirquen Panaceaa.


Panacean koostumukselle oli käynyt jotain aivan ihmeellistä. Olen lakannut Panacealla viimeksi noin viikko sitten, ja silloin koostumuksessa ei ollut mitään vikaa. Nyt se oli muuttunut tosi tahmeaksi kiisseliksi! Kyllä sillä sai lakattua, mutta vaati aikamoista keskittymistä. Tosi kumma juttu. Korkki oli kunnolla kiinni, enkä säilytä lakkoja missään auringonpaahteessa. Mutta, mitäs mieltä olette näistä toisista vappukynsistäni? Ihanat vai överit?


9 kommenttia:

  1. Joo kyllähän nämä hyvin menee vappukynsistä. :) Tosi kivat kynnet.

    VastaaPoista
  2. Äänestän myös näissä kivaa :) Mulla on samanlaisia ennakkoluuloja fimoja kohtaan kuin sulla, siksi en ole koskaan edes uskaltautunut ostamaan niitä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih kiitos :D Mun ennakkoluulot on ainakin karisseet, kaikki fimot on vieläkin tallella!

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Ihanan herkkuja fimoja :) ja sulla on tosi kauniin muotoset kynnet !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Olenkin hartaasti viilaillut niitä tähän muotoon :)

      Poista