lauantai 5. huhtikuuta 2014

Pikalakkaukset

Lukijani ja muut kynsihöperöt varmaankin tietävät sen tunteen kun kynsien lakkaus on jäänyt myöhäiseen iltaan, aamulla pitäisi herätä aikaisin ja haluaisit vain nukkumaan. Kynnet on kuitenkin pakko lakata, koska minkään luokan väsymys ei saa todellista kynsihörhöä pyörimään pitkin kyliä röntsähtäneillä lakkauksilla. Nämä kynnet ovat juuri tällaisessa tilanteessa väsätyt takuuvarmat pikalakkaukset. 


Peukalossa ja nimettömässä on kaksi kerrosta Gina Tricotin Whitea, jonka päälle on leimattu seeprakuosit Konadin laatasta China Glazen Liquid Leatherilla. Ei mikään paras musta lakka leimaamiseen, mutta ei minulla parempaakaan ole. Saa suosittella leimaamiseen sopivaa mustaa lakkaa, mieluummin jotain muuta kuin Konadin omia. Muilla kynsillä on järkyttävät neljä kerrosta OPI:n DS Boldia. Olen hieman pettynyt. Maksa lakasta kakskymppiä ja sudi sitä sitten neljä kerrosta. Onneksi se edes kuivui nopeasti.


DS Bold on kuitenkin tosi kaunis lakka, sitten kun kerroksia on sudittu tarpeeksi. Koostumuksesta tulee mieleen itsetehty mansikkamehu, pohja on sellaista vetistä ja punertavaa, ja seassa on niitä mansikan siemeniä. Tosin nämä siemenet kimaltavat aika kivasti. Eivät nämä kynnet nyt mitään suurempia sydämentykytyksiä aiheuta, mutta ovat ihan peruskivat. Tällaisten yksinkertaisten lakkausten jälkeen on usein enemmän puhtia kokeilla uusia ja monimutkaisempia kynsijuttuja.

7 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! ^_^
    Upea lakka toi DS Bold, harmi jos se vaatii sen 4 kerrosta ennen kuin peittää :/

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo DS Bold :) Essencen musta leimauslakka on ainakin hyvä, sitä käytän itse! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se nätti :) Kiitos vinkistä, pitää vissiin tilailla testiin!

      Poista
  3. Upeet kynnet! Ja vitsi tää sun blogis on kyl ihana ♥ tykästyin tähän heti ku tänne tulin! kuvat, ulkoasu, sun kirjotustyyli, kaikki nappaa! :)

    fashionsituation.blogspot.com ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Ihana saada positiivista palautetta!

      Poista