perjantai 18. huhtikuuta 2014

Ostoksia & vihreä skitlette

Heti tämän postauksen alkuun halaun esitellä teille ihania lakkauutuuksiani! Tämän viikon maanantai oli kunnon shoppailupäivä. Kävin Lahdessa kiertelemässä kauppoja ja kaiken muun kivan ohella mukaan tarttui neljä kynsilakkaa. Samana iltana tilasin Edgy Polishilta kauan odottamani Cirquen Heritage-kokoelman Cerilloksen ja Panacean. Täytyy muuten todella kehua Edgyn asiakaspalvelua! Laitoin sunnuntaina viestin Edgyn Facebook-sivuille ja kysyin milloin tämä kokoelma on tulossa myyntiin, ja sain vastauksen melkein heti. Seuraavana päivänä kun nämä oli saatu kauppaan, sivuston ylläpitäjä vielä erikseen lähetti minulle Facebookissa viestin, että nyt olisi tilattavissa. Postissakin nämä tulivat alta aikayksikön! Paketissa oli mukana myös tosi söpöjä pääsiäismunanameja. Ehdottomasti voin suositella Edgy Polishia kaikille! :) 


Mutta nämä lakat.... <3 Katsokaa nyt mitkä kaunokaiset! Näitä nähdään kynsillä varmasti aivan pian. En ole vielä ihan varma, teenkö jotkin söpöt pääsiäiskynnet ennenkuin swatchaan nuo Cirquet, vai en. En taida malttaa odottaa pitää näppejäni erossa noista! Vasemmalla on siis Cerillos ja oikealla Panacea. Nämä ovat tällä hetkellä loppu Edgystä, mutta lisää on kuulemma tulossa. Onko kukaan muu rakastunut Heritage-kokoelman lakkoihin yhtä palavasti kuin minä? Aiotteko tilata? 


Lahden Kicksissä oli OPI:n lakat 20% alennuksessa, joten pitihän sieltä yksi kotiuttaa. Mietin pitkään tämän Amazon...Amazoffin ja I Just Can't Cope-Cabanan välillä. Amazon kuitenkin voitti, koska minulla on jo useampi keltainen creme, ja tätä upeaa vihreää on hehkutettu niin paljon Facebookin Kynsikoristelut-ryhmässä. Tämä lakka nähdäänkin actionissa jo tämän postauksen loppupuolella!


Ja koska Kotkassa ei ole Gina Tricotia, niin joka kerta kun kyseiseen kauppaan pääsen, on sieltä hamstrattava ne pakolliset kolme lakkaa. Tällä kertaa valitsin Salt & Pepperin, Rose Glitterin ja Turqoise Dustin. Taidan pitää tuosta Salt & Pepper -lakasta ennemmän kuin Confettiksesta, koska tässä Gina Tricotin versiossa ei ole sitä shimmerhippua pohjassa. Eikös olekin ilmiselvä merenneitolakka tuo Turqoise Dust?


Päätin kokeilla näitä uusia lakkojani oikein kaksin kappalein. Amazon oli maineensa veroinen lakka. Peitti täydellisesti kahdella kerroksella, ei raidoittunut tai kuplinut ja kuivui nopeasti. Se kuivui todella kiiltäväksi, yksinään käytettäessä ei sen puolesta tarvisi edes päällyslakkaa. En oikein tiedä, pidänkö tästä skiteletestä. Ihan jees, mutta paremminkin olisi voinut mätsätä. Rupesi vähän turhauttamaan näitä lakatessa kun tuo Turqoise Dust vaati neljä paksua kerrosta peittääksen, ja onnistuin vielä kurttaamaan oikean käden etusormen lakat. 


Maybellinen Light Up peitti kolmella kerroksella, niinkuin aikaisemminkin. Leimat tein tuttuun tapaan Dependin peililakalla ja Konadin laatasta. Ei ihan mennyt kuin Strömsössä leimojen kanssa, mutta sentään sinnepäin. Leimakukkasten keskelle lätkäisin vielä vaaleanvihreät strassit. Eivät nämä lakkaukset nyt mitään suurempia intohimoja herättäneet, mutta ainakin ihastuin lisää tuohon Amazoniin. Alla on kuva käytetyistä lakoista, jotka ovat järjestyksessä vasemmalta oikealle Depend 223, Gina Tricot Turqoise Dust, Maybelline Light Up ja OPI Amazon...Amazoff.






12 kommenttia: