keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Kevätholoilua

Täten esittelen teille ensimmäiset lakkaukset, joissa en ole jaksanut koristella oikeaa kättä. Minusta se on järkyttävää huijausta, kun jotkut kynsibloggarit lakkaavat vain toisen kätensä ja laittavat siitä kuvat blogiin. Swatchattaessa kokoelmia tämä on tietenkin paras toimintatapa. Tietenkin on myös ihan okei, jos koristelee toisen käden vastaväreillä tai jotakin vastaavaa. En minä ainakaan lakkaa kynsiäni vain saadakseni niistä kauniita kuvia. Lakkaan kynsiä, jotta käteni näyttäisivät kauniilta (näin yhtenä syynä). Vain toisen käden lakkaaminen on vähän sama asia kun käyttäisi Photoshoppia kaikkiin naamakuviinsa, oikeasssa elämässä ruma totuus sitten paljastuu. 


Minulla oli kunnianhimoinen tavoite asetella noita strasseja myös oikeaan käteen, mutta hartiani tulivat tosi kipeiksi jo tuosta vasemman käden nimettömästä. Pinsettien kanssa sörkkiessä noin pieniä objekteja kuin strassit, ei vaan saa hyvää asentoa :D Oikeaan käden aksenttikynneksi lakkasin sitten Golden Rosen Jolly Jewels 102:sta. Pikkuveljeni laskelmien mukaan nimettömässäni on 63 strassia :D Tämä oli kyllä varmaan ensimmäinen ja viimeinen kerta kun jaksan tuollaisen strassiasetelman tehdä. Olisi ensinnäkin pitänyt tajuta aloittaa kynnen kärjestä, ettei siihen olisi jäänyt tuollaista rumaa paljasta aluetta. Tosin näiden väsäämisestä on jo yli vuorokausi, eikä yksikään ole vielä tippunut!


Tämänviikkoinen ihana auringonpaiste suorastaan pakotti kaivamaan hololakat kaapista! Tämä Golden Rosen Holokokoelman lakka nro.115 on lemppariholoni. Efekti on aika laimea näissä kuvissa, mutta voi sitä säihkettä auringossa! Harmi vain kun puteli on niin pieni, että hyvä kun tätä uskaltaa käyttää. Peittävyys kun ei ole mitään huippua. Näin lyhyille kynsille kolme kerrosta riittää juuri ja juuri. Tämä ei tosin kaljuunnu niin helposti kuin holot yleensä. Saisikohan tätä tilattua mistään lisää?

11 kommenttia:

  1. Mä en kans ihan ymmärrä sitä, että lakataan vaan toinen käsi ja pelkästään siitä syystä että saa räpsästyä pari kuvaa. Kynsien lakkaamisen perustana ei mielestäni pitäis olla pelkkä bloggaaminen vaan myös se että lakkaa kynsiä omaks ilokseen ja tosiaan pitää niitä lakkauksia muutenkin kuin kuvien ajan.

    Ja on muuten kivan pirtsakat kynnet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, jos lakkaamisen syyksi tulee vain tuottaa sisältöä blogiin, niin eikö se sitten ole muuttunut harrastuksesta työksi? Mutta kiitos:)!

      Poista
  2. Mua ärsyttää myös se, että kynsistä otetaan kuvia vain blogia varten eikä edes lakata sitä toista kättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä etten oo yksin tän mielipiteen kanssa:)!

      Poista
  3. Mulla on toi sama holo, ostin eBaysta. : ) Hatunnosto strassiurakasta! : )

    Mulla meinasin juuri vahan aikaa sitten kayda niin, etta meinasi jaada koristelut vain vasempaan kateen, ja oikea olisi jaanyt yksivariseksi, koska en jaksanut napertaa, mutta hammasta purren koristelin sitten sen toisenkin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, pitää vissiin munkin käydä kattelemassa sieltä! Ja kiitoksia :D

      Hatunnnosto sinnekin rehellisestä koristelusta ;)

      Poista