tiistai 23. kesäkuuta 2015

Syntisen onnistunut skittlette

Olen himoinnut päästä käyttämään tätä Sinful Colorsin upeaa kylmän ruskeaa Mauvelous-lakkaa siitä lähtien kun se viikkoja sitten kotiutui luokseni. Tämä osoittautui kaiken odottamisen arvoiseksi lakaksi! Pidän ihan hulluna tästä skittlettestä, johon yhdistin Mauvelouksen lisäksi Kikon vaaleanvioletin 330:n ja Lumenen Hopeahiekkaa-tekstuurilakan. Harvoin onnistun tekemään näin tasapainoista ja yhteensoituvaa skittletteä. Ihan aluksi olin haaveillut lakkaavani jollakin hempeällä vaaleanpunaisella ja tällä ruskealla, mutta onneksi päädyin kuitenkin violettiin ja hopeaan. Olen erittäin tyytyväinen!


Aloitin lakkaamalla nimetöntä ja keskisormea lukuunottamatta kaikkiin kynsiin kaksi kerrosta Kikon 330-cremeä. Keskisormeen levitin kaksi kerrosta Sinful Colorsin Mauvelousta ja nimettömään Lumenen Hopeahiekkaa, sitäkin kaksi kerrosta. Keskisormen leimat tein Dependin 223-metallilakalla MoYoun Tourist Collectionin laatasta 07. Peukalon ja pikkurillin puolikuut tein lätkäisemällä kynnelle sellaisen paperirei'iän vahvistaja -tarran ja lakkaamalla päälle yhden kerroksen Mauvelousta. Etusormen hopeiset niitit on aikoinaan Adeninasta tilattu ja kiinnitin ne Mavalan värittömällä lakalla ja HK Girl pikakuivattajalla. 


Voinko vielä kerran sanoa, että tykkään näistä lakkauksista tosi paljon? :D Tosi ylpeä olen myös keskisormien leimoista. Ne onnistuivat liki täydellisesti ja tuo ruusukuvio on todella kaunis. Peukalon kynnet tosin näyttävät hieman hassuilta puolikuun tumman yläosan takia koska kynteni ovat niin kaarevat. Kyseinen lakkaustapa ei varsinaisesti imartele niitä, mutta tuo on pieni epäkohta muuten niin kivoissa lakkauksissa. Seuraavassa postauksessa nähdään sitten ne tyylikkäästi viikon myöhässä tulevat juhannuskynnet, joista viimeksi jo mainitsinkin.

4 kommenttia:

 1. Kauniit on lakkaukset todellakin!

  VastaaPoista
 2. Oooh, upea lakkaus! Ihan mielettömän hyvin oot kyllä onnistunut rakentamaan tän skitletten, ihan kateudesta vihreä olen ♥ Ja tuo Mauvelous on muuten hirmu nätti, pitäisköhän munkin hankkia se.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! ;o Mutta kyllä voin puhua Mauvelouksen puolesta, kaikin puolin ihana tapaus!

   Poista