torstai 4. kesäkuuta 2015

Gina Tricotin viimeisiä

Viime viikolla Facebookin Kynsikoristelut-ryhmässä kuohui kun tuli ilmi että Gina Tricot lopettaa kynsilakkojensa myymisen. Myöhemmin onneksi varmistui että ketju aikoo vain uudistaa kosmetiikkaansa, eli lakat ovat kyllä tulossa takaisin. Kukaan ei vaan vielä tiedä että milloin ja minkälaisina :D Minä tietysti panikoin ensimmäisen uutisen kuultuani, varsinkin kun tiesin etten ehtisi Ginan liikkeeseen päiväkausiin. Onneksi unelmieni prinsessa valkoisella ratsullaan (eli kämppikseni Henna TKL:n bussilla) pelasti minut pinteestä ja kävi hankkimassa minulle yhdeksän lakkaa varastoon. Näistä kolme oli luonnollisesti legendaarista Ginan valkoista ja loput sitten ihan tuollaisia luotettavia perusvärejä vakiokäyttöön.


Jätin valkoiset pullot kuvaamatta, mutta tässä olisi sievässä rivissä Hennan kotiuttamat värilakat. Lakat ovat nimeltään järjestyksessä vasemmalta oikealle Zinfandel, Peach, Puff Powder, Ice Pink, Purple Wish ja Summer Sky. Jokaista lakkaa on tikulla kaksi kerrosta. Näistä lakoista minulla on aikaisemminkin ollut nude Puff Powder, mutta sitä oli enää pieni tilkka puuroa jäljellä pullon pohjalla, joten tämä uusi puteli tuli enemmän kuin tarpeeseen. Olen ehtinyt paria muutakin lakkaa näistä testailla jo kynnelle asti, tästä todistusaineistoa sitten seuraavassa postauksessa :)

Tuliko kellään muulla paniikki näistä Gina-uutisista? Tuliko hamstrattua lakkoja varastoon? Gina Tricotin lakat ovat kuitenkin ainakin minun mielestäni niin ainutlaatuisia hinnan, laatunsa ja saatavuutensa suhteen. Olisi harmi menettää tällainen lakkamerkki kaupoista! Kyllähän netistä saa tilattua, mutta onhan siinä ihan eri fiilis kun pääsee paikan päälle hipelöimään.

2 kommenttia: